După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 3 martie 2020

Când ești creștin…este periculos în Norvegia. Barnevernet din nou

Republica Socialistă Norvegia a sfeclit-o iar, a răpit 3 copii dintr-o familie mixtă: mamă ucraineană, tată norvegian, bineînțeles pentru motive inventate, ceva legat de un telefon. Doar că mama era americancă de fapt. 



Se pare că la mijloc este tot persecuție religioasă.

Citez din 
articol:

Îmi pare foarte rău că am venit aici. Când ești creștin nu îți dorești să ajungi într-o țară socialistă cu copiii tăi… Este periculos aici în Norvegia."

„Vreau să le cer responsabililor americani să examineze această situație. Vreau să-i avertizez pe toți cei care vor să călătorească în țările scandinave să fie atenți să nu cadă în capcană. Pentru că este o capcană. Și este aproape imposibil să scapi din ea.” declară mama Natalia Shutakova

Prostiile norvegienilor seamănă tot mai mult cu cele ale lui Putin sau ale lui Ceaușescu. Au trecut de o anumită limită.

Ceaușescu și-a semnat izolarea internațională și chiar sfârșitul, atunci când a lăsat o instituție fără creier să-și facă de cap.  Tot așa a greșit și Putin. Așa greșesc și norvegienii.

Greșeala lor de data asta este că mama ucraineană avea cetățenie americană,
…Shutakova este cetățean american de origine ucraineană, care a crescut în Atlanta. În septembrie 2018, trăia cu soțul ei și cu cei trei copii ai lor în sudul Norvegiei, …
lucru care probabil nu-l cunoșteau semidocții de la Barnevernet, așa cum probabil nu s-au gândit că bigoții ăia religioși cu 5 copii (familia Bodnariu) vor avea un sprijin internațional atât de puternic. Poate c-așa trebuie, vorba ardeleanului.

Eu vă îndemn să faceți zgomot pe subiect, să știe lumea, să plângeți cu cei ce plâng.
Tare, să audă și ăia care nu plâng.

Vreau să vă mai spun ceva: am un prieten creștin în Danemarca, am fost la el acum 2 săptămâni, nu-l văzusem de prin 2010. Daneza și norvegiana sunt reciproc inteligibile, au fost practic 
aceeași țară până în 1814. L-am întrebat multe, dar printre altele l-am întrebat de cazul Bodnariu.

E om școlit și conectat, în jur de 50 de ani, are televizor, internet, FB, mailuri, site web, WhatsApp și ce vreți voi. Soție și 5 copii. Trăiește în Danemarca la 30 de km de Copenhaga. Vorbește engleza perfect și germană cred.

Prietenul meu nu știa ABSOLUT NIMIC DE cazul Bodnariu.

Am insistat, le-am dat detalii, poze, sitewikipedia.

Nici nu auziseră. Eram cu soția, el cu soția lui, la masă în casa lor, ne-am mirat tare, noi credeam că știe lumea-ntreagă, cel puțin creștinii. Nu auziseră nimic, dădeau din cap uluiți, noi le-am spus prima dată.

Blocajul informațional e o chestie cumplită.

Așa e Dumnezeu, e blocat informațional, nimeni nu vorbește despre, nimeni nu-i strigă durerea.

Doar cei ce simt cu El.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.