După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 martie 2020

Comunicat din partea rețelei de biserici Harvest / Vertical Church Europe


De câteva luni de zile, biserica Harvest dinTimișoara în mod deosebit, dar și alte biserici din familia Harvest / Vertical Church Europe, au fost ținta unor atacuri succesive de defăimare, hărțuire și calomniere din partea unei persoane care susține că reprezintă comunitatea LGBT și valorile ei. Deși inițial s-a încercat dialogul cu această persoană în vederea atenuării atacurilor sale sub diferite nume și / sau pseudonime de pe diferite conturi on-line în ultimele luni, înverșunarea împotriva bisericii și valorilor creștine a crescut și amenințările au continuat. Recent însă, atacurile au luat o altă formă și o altă amploare – persoana respectivă a creat o pagină de Facebook intitulată „Biserica Harvest LGBT Timișoara”. A preluat fraudulos sigla bisericilor Harvest / Vertical (care este sub copyright), fotografii cu membrii bisericii noastre, cât și anumite anunțuri și evenimente ale bisericii Harvest din Timișoara, toate fără permisiune, și le-a postat pe această pagină creată cu scopul de a produce confuzie, controverse și defăimarea lucrării Domnului. Noi am sesizat organele competente și mai ales Facebook, dar ne așteptăm la riposte și alte forme de răzbunare în spațiul public. De aceea, apreciem rugăciunile și ajutorul vostru.

Vrem însă să vă comunicăm toate acestea și în scopul clarificării, atenționării și încurajării.

Vrem să clarificăm faptul că noi, bisericile Harvest și toate celelalte biserici din rețeaua Vertical Church Europe, ne desfășurăm slujbele în locașuri publice unde are acces orice persoană care respectă normele de decență comportamentală și de ordine publică, indiferent de orientarea sexuală, în vederea ascultării Evangheliei. Norma bisericii este Biblia, care condamnă păcatul homosexualității și, de aceea, ca unii care ne supunem învățăturii Sfintelor Scripturi, vom respecta adevărul biblic și, în dragoste, dorim să acordăm ajutor spiritual oricărei persoane care își dorește pocăința și mântuirea. Nu avem membri sau pastori care aderă, susțin sau trăiesc în acest stil de viață, așa cum au fost făcute afirmații și acuzații în spațiul public și on-line. Suntem o biserică care susține valorile morale creștine și consideră că modelul divin al familiei este cel de soț (bărbat) și soție (femeie), de tată (bărbat) și mamă (femeie).

Atenționăm cu această ocazie toate bisericile creștine să își aducă aminte că singurul Potrivnic al bisericii și credincioșilor este cel rău, care iată, începe să folosească căi noi prin care să denigreze lucrarea Domnului. De aceea, este important să avem discernământ spiritual în a ne alege bătăliile și a rămâne uniți, nu distrași sau învrăjbiți între noi, așa cum dorește Satan.

Vă încurajăm să vă rugați pentru protecția bisericilor noastre și a valorilor creștine în România, cât și pentru cei care au alte orientări sexuale, ca Domnul să Se îndure de ei. Vă încurajăm să fiți deschiși pentru a vă apropia cu Evanghelia de ei, fiindcă Dumnezeu are putere să dea iertare și să aducă eliberare, vindecare și schimbare, și avem exemple în acest sens. Vă încurajăm să nu neglijați să abordați acest subiect în bisericile voastre și mai ales să oferiți dragoste și posibilitatea consilierii credincioșilor și necredincioșilor care sunt ispitiți în acest sens. Din experiența noastră, există credincioși care, din teamă, nu caută ajutor, deși majoritatea dintre ei își doresc, fiindcă Duhul Sfânt le cercetează conștiința. Noi suntem chemați să nu respingem, ci să ajutăm, atât credincioșii, cât și necredincioșii, adică pe orice om care își dorește pocăința și salvare din păcat și, astfel, trăirea unei vieți pentru gloria lui Dumnezeu.

Rețeaua bisericilor Harvest / Vertical Church Europe



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.