După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 februarie 2020

Tony Berbece 🔴 Cât ne costă naivitatea...


Turnurile gemene au fost dărâmate și peste 1500 de oameni au murit doar pentru că un instructor de zbor nu a luat seama la “gluma” unui pilot student care a zis: “Nu trebuie să învățăm să și aterizăm!” Dacă ar fi luat seama ar fi prevenit această tragedie. Naivitatea costă vieți, dar mai grav este că pe unii îi costă veșnicia.

Am crezut că toți care vin la Biserică sunt ucenicii lui Hristos, dar și Anania și Safira veneau la Biserică cu gândul de a profita de bunătatea și dărnicia ei. Unii vin din interes, Hristos îi vindecă, îi eliberează le rezolvă problemele după care nu-i mai vezi.

Am crezut că toți care vin să fie botezați vor să-L urmeze pe Cristos, dar și Simon vrăjitorul a venit la Filip să fie botezat, dar mai apoi Petru l-a dat pe față și i-a spus că este plin de fiere amară și în lanțurile fărădelegii, pentru că a vrut să facă lucrarea Domnului pentru bani. Sunt mulți de Simon prin seminariile teologice și prin Biserici, care slujesc pentru bani, faimă și alte interese.

Am crezut că toți cei care cântă laude lui Dumnezeu îl onorează pe El, că toți cei care fac lucrarea Lui sunt dedicați pe viață, dar și Iuda a cântat, s-a rugat, a învățat de la Cel mai bun, a primit putere și autoritate să vindece și să scoată draci, după care a dat totul pe 30 de arginți. Avem și noi Iude prin Bisericile noastre pe care-i ținem la amvoane doar pentru că ne este greu să credem că dintr-un Iuda plin de Duh se poate ajunge la un Iuda plin de Satana, prin neveghere.

Avem o naivitate specifică, în care credem că toți cei care ne calcă pragul sunt sfinți sau au astfel de dorință și nu ne mai dorim darul deosebirii duhurilor, nu-L mai întrebăm pe Dumnezeu și nu ne mai trebuie discernământ, astfel Satana ajunge să planteze neghină în Biserici nu noaptea, ca în pilda lui Cristos, ci ziua în amiaza mare, sub ochii noștri, doar pentru că nu vrem să ne delimităm de păcat și de cei care-l fac cu nerușinare!

Nu fi naiv, fii vigilent și plin de Duhul de discernere!
Cu prețuire,
Toni Berbece



▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.