După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 11 februarie 2020

Tony Berbece 🔴 Când vom schimba această atitudine...


Eram într-un supermarket, mă îndreptam spre casele de marcat când aud: “Casele automate sunt deschise special pentru dumneavostră!” Un angajat mă îndeamnă să mă duc spre aceste case, ceea ce am și făcut. Acolo erau mulți pensionari neîndemânatici cu noua tehnologie, dar lucrurile nu erau chiar simple pentru că și eu m-am împleticit și am avut nevoie de asistență. Problema era că tot acolo era o angajată ca “asistent tehnic” din cale afară de rea și de nerăbdătoare. După ce a ajutat doi trei pensionari și m-a ajutat și pe mine, a zis cu voce tare: “Simt că înnebunesc, îmi vine să-mi dau cu sticla asta în cap!”

Am o întrebare pentru toți acești oameni care își fac meseria cu silă de parcă nu ar câștiga bani pentru lucrul acesta: “Cum puteți să vă luați salariile în liniște știind că v-ați făcut treaba reprezentând un angajator cu silă?” Văd atitudinea aceasta peste tot în România, expresia “șef pe tarla” ne caracterizează adesea. Dacă pui un român șef pe o parcare e foarte probabil că se va transforma într-un dictator care “taie și spânzură”, deși omul trebuie doar să încaseze 5 lei și să dea o chitanță, dar el nu, trebuie să-și arate șefia, dominația și sila cu care își servește clienții (mai ales dacă nu primește tips).

Dragi români, scăpăm și noi de sila aceasta cu care ne facem meseria? Scăpăm și noi de sila aceasta cu care ne servim semenii pentru niște bani luați de la angajator? Scăpăm și noi de nervii de la prima oră? Scăpăm și noi de aroganța răutății? Haideți să învățăm să fim buni, să avem răbdare, să ne servim bine angajatorul cât și clienții. Un proverb evreiesc spune: “Nu-ți deschide taraba dacă nu ești pregătit să zâmbești!”, iar Biblia spune: “Tot ce faceti, faceți cu dragoste ca pentru Domnul!” Un creștin autentic Îl va vedea pe Cristos în orice om și-l va servi ca atare. Mă rog să existe tot mai mulți creștini care-L văd pe Cristos in fiecare om și-L servesc pe El mai întâi de toate. Creștinismul trăit, da, schimbă atitudini!

Cu respect pentru toți cei care fac totul ca pentru Domnul,
Toni Berbece

Text: Coloseni 3:23-24






▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.