marți, 11 februarie 2020

Fox News: Mii de creștini s-au adunat sâmbătă pe trei stadioane din Brazilia pentru a se întoarce la mesajul Evangheliei și a trimite misionari în lume...


Mii de creștini - inclusiv președintele Jair Bolsonaro - s-au adunat sâmbătă pe trei stadioane din Brazilia pentru a se întoarce la mesajul Evangheliei și a trimite misionari în lume.

Bolsonaro nu a fost invitat de organizatorul evenimentului, Președintele Braziliei s-a prezentat la stadionul din capitala ca simplu participant.

Președintele a fost întâmpinat cu aplauze puternice atunci când a declarat că este credincios în Iisus și că Brazilia aparține lui Dumnezeu.

Președintele brazilian Jair Bolsonaro, supranumit „Trump of the Tropics”, a cerut rugăciune.

Peste 140.000 de persoane au participat la evenimentul de 12 ore pe trei stadioane diferite - Brasilia Nacional Stadium, și Morumbi Stadium și Allianz Parque Stadium din Sao Paulo - cu 1,7 milioane de vizionări asupra live streaming-ului portughez și mai mult de 560,000 pe cel englez.▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.