marți, 11 februarie 2020

Florin Ianovici 🔴 Folosul durerii


De-a lungul vieții m-am întâlnit cu multe tipuri de durere. Cea mai grea dintre ele este aceea de a realiza că viața ta cântărește ușor în ochii lui Dumnezeu.

Durerea de a conștientiza că ești departe de ceea ce Dumnezeu așteaptă de la tine, e de nesuportat. Însă prin faptul că înțelegi acest lucru, deja se manifestă mila lui Dumnezeu. Unii refuză să își privească sufletul și se mint toata viața.

Sunt suferințe care se datorează faptului că ești credincios și suferințe care se datorează faptului că ești necredincios. Pe primele le duci doar aici, pe pământ. Pe celelalte le duci în veșnicie cu tine.

Vezi ce oprește relația ta cu Dumnezeu și ia decizii corecte. Fă tot ce îți stă în putință să ai pace cu Dumnezeu și mătură din viața ta tot ce e împotriva voii Lui.

Dacă faci așa nu înseamnă că nu vei mai avea dureri. Le vei avea, doar că vei fi întărit de gândul că plătești un preț pentru credincioșie. Nu e nicio laudă când suferim ca niște făcători de rele, dar e o mare bucurie când suferim datorită neprihănirii.

Ai grijă ce fel de dureri alegi.
Florin Ianovici▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.