După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 21 februarie 2020

Peter Costea 🔴 Ken Starr, avocatul lui Trump: o voce creștină în Casa Cezarului


Ken Starr a fost în Houston ieri și a conferențiat la un grup de avocați creștini. Este unul dintre avocații care l-au reprezentat pe dl Trump în procedurile de demitere (impeachment) care s-au derulat în Senat luna trecută. Starr e un creștin conservator, fost avocat, judecător, iar apoi președinte al mai multor universități creștine din Statele Unite. În anii recenți a fost președintele Baylor University din Texas.

Starr a ținut o prelegere pe 20 februarie în Houston, la un grup de avocați creștini. A amintit participanților despre importanța implicării avocaților creștini în viața publică a societății. Starr, el însuși, este un model de imitat în acest sens. La cei 74 de ani pe care îi are, e foarte activ în protejarea și promovarea valorilor creștine în spațiul public.

E nevoie de avocați creștini și de prezența lor în toate sferele vieții sociale, economice și politice. Starr a fost influent în administrația Bush, iar influența lui poate fi simțită în multele cauze creștine pentru care a luptat mulți ani. Agreez cu el că noi creștinii suntem desemnați să fim „cap, nu coada”, având menirea să dăm societății o direcție valorică sănătoasă.

Îndemn toți părinții să-și îndrume copiii să devină influenți în societate, nu de dragul de a fi influenți, ci de dragul de a imprima imaginea Divinității / imago Dei / în toate structurile societății. Dumnezeu nu o face de la Sine, ci prin cei care sunt dispuși să se pună la dispoziția Lui.

Încurajați creștinii tineri să-și investească talentul și experiența în protejarea și promovarea valorilor. Dacă se dau legi rele, e pentru că noi tăcem și nu suntem - și nici nu căutăm să fim - prezenți la masa discuțiilor privind legile care se dau.

Scriind aceste rânduri, mi-au venit în minte cuvintele lui Alasdair MacIntyre din After Virtue: „the barbarians are not waiting beyond the frontiers; they have already been governing us for quite some time / barbarii nu mai stau așteptând dincolo de frontiere; ei deja stăpânesc peste noi de multă vreme".

Daca barbarii stăpânesc peste noi, pervertind lumea cu ideologia și practicile lor păgâne, se datorează, și în mare parte, faptului că noi am stat nepăsători. Am privit apucăturile barbare și învățăturile barbarilor ca pe un spectacol, am zâmbit, ne-am distrat chiar, iar acum ne-am trezit că ei stăpânesc peste noi.

Există nădejde, în primul rând, prin reconfigurarea pozițiilor noastre din creștini nepăsători în creștini activi.

Peter Costea



▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.