luni, 17 februarie 2020

Mihai și Maria Smicală, torturați psihic...

Mihai și Maria au fost torturați psihic astăzi de către Terhi Tuominen, lucrătorul social, prin intermediul telefonului. Au fost anunțați că li se prelungește perioada de detenție până în aprilie. Aceeași persoană a ținut să o tortureze psihic și pe Andreea, fără a tine cont de faptul ca aceasta are Bacalaureat și examen de admitere. Andreea a fost anunțată că nu are voie să își vadă frații.

PS. Se pare că autoritățile finlandeze sunt deasupra legii și o pot încălca după bunul plac, fără a fi trași la răspundere. Dovada este că șeful brigăzii antidrog din Finlanda, Jari Aarnio care a făcut timp de 15 ani trafic de droguri, a fost complice la crime, a fost prins abia în urma acțiunii unor jurnaliști de investigație. Timp de 15 ani, toate plângerile împotriva lui au rămas necercetate.

PS 2. Indiferent cum ar reacționa copiii, tartorii lor o vor întoarce împotriva lor: dacă se revoltă, spun că sunt bolnavi psihic, dacă încearcă să fie cuminți, vor spune că le este bine acolo. În realitate, nimeni nu ascultă copiii iar Convenția Drepturilor Omului nu mai are altă valoare în ziua de azi decât în a apăra drepturile infractorilor.


Vezi și:


▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.