duminică, 16 februarie 2020

MAE britanic a comentat declaraţia lui Putin despre "părinte 1" şi "părinte 2". Reacţii

Senatorul rus Alexei Pușkov a comentat declarația oficială a Ministerului britanic de Externe despre afirmaţia lui Putin privind "părinte 1" şi "părinte 2".
"Marea Britanie face apel la comunitatea internațională pentru a combate discriminarea împotriva minorităților sexuale și este mândru că în Regatul Unit căsătoria homosexuală este legalizată", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului britanic de Externe, pentru RIA Novosti, în contextul declarației președintelui rus Vladimir Putin despre faptul că, atât timp cât el este șeful statului, nu va exista niciun părinte numărul unu și numărul doi în Rusia.
"Marea Britanie continuă să apere drepturile persoanelor LGBT din întreaga lume. Solicităm comunității internaționale să combată discriminarea împotriva persoanelor LGBT și să promoveze diversitatea și toleranța. Suntem mândri că căsătoria homosexuală în Marea Britanie este legală și salutată", a declarat reprezentantul Foreign Office.
Senatorul rus Alexei Pușkov a comentat declarația oficială a Ministerului britanic de Externe.
Potrivit lui Pușkov, patosul declarației MAE britanic nu este „în totalitate clar”. Dacă în Regatul Unit părinții doresc să se numească „părinte unu și doi” și au și copii fără gen, atunci aceasta este „treaba lor”, a spus senatorul.
"Nu le impunem nimic. Dar nu vom accepta concepte străine pentru noi", a spus parlamentarul.
Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că, atâta timp cât el conduce statul, în Rusia nu va exista „părinte numărul unu” și „părinte numărul doi” - vor exista o mamă și un tată. Această declarație a fost făcută la o întâlnire cu membrii grupului de lucru pentru a pregăti propunerile de modificare a Constituției țării.

www.ro.sputnik.md/

▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.