După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 1 februarie 2020

În urma presiunii activiștilor LGBT, lui Franklin Graham îi este interzis să predice Evanghelia şi la Glasgow, a treia locație din Marea Britanie după Liverpool şi Sheffield...

Un al treilea oraş în Marea Britanie a anulat evenimentul evanghelistului Franklin Graham, dupa presiuni intense din partea activiștilor LGBT și a aliaților acestora.

Scottish Event Campus (SEC) Hydro din Glasgow a anulat evenimentul lui Franklin Graham la ordinul acționarului său principal, Consiliul Local din Glasgow, potrivit ziarului Glasgow Times.

Susan Aitken, consilieră a Partidului Național Scoțian și liderul local a declarat ziarului că permisiunea lui Graham să vorbească ar putea încălca legile britanice privind discursul urii.

Franklin Graham a spus că el și alți evanghelici au fost „discriminați din cauza credinței religioase”.

„Trebuie menționat că si creștinii sunt protejați conform Legii privind egalitatea din 2010 și Legea drepturilor omului din 1998 împotriva discriminării ilegale și au dreptul de a-si exercita credinta liber și de a-și manifesta convingerile religioase.

Îi invit pe toți cei din comunitatea LGBTQ să vină și s-audă pentru ei înșiși mesajul Evangheliei pe care îl voi aduce din Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia. Sunteți mai mult decât bineveniți.” a spus el.




▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.