joi, 29 iunie 2017

Mexic: Autocar al unei organizații pro viață și pro familie, VANDALIZAT de susținătorii LGBT

Un autocar al unei organizații care promovează valorile familiei tradiționale (ConFamilia), străbătând Mexicul, a fost ținta atacurilor apărătorilor comunității LGBT în orașul mexican Puebla. Reprezentanții organizației care au ca slogan #DejenAMisHijosEnPaz (Lăsați-mi copiii în pace), care sunt anti avort,  nu sunt de acord cu homosexulitatea și nu vor ca cuplurile formate din persoane de același sex să aibă dreptul de a înfia copii au fost, dumincă, 25 iunie, au intrat în vizorul adepților mișcării LGBT, semnaleaza ActiveNews.ro.

Autocarul organizației a fost vandalizat, fiind mânjit cu vopsea,  pictat cu mesaje pro homosexualitate și pro avort. Furia apărătorilor comunității LGBT n-a cruțat nici roțile autocarului, care au fost tăiate, în timp ce partea din față a vehiculului a fost atacată cu ouă și cu pietre. „Plecați, plecați!”, „Afară cu asasinii”, „Plecați din acest oraș” au fost doar câteva dintre sloganurile strigate de apărătorii drepturilor homosexualilor și pro avort, în timp ce formau un lanț uman pentru a forța autocarul să părăsească zona.

Una dintre femeile care fac parte din organizația pro familie a ieșit din mașină pentru a vorbi cu protestatarii, dar a fost insultată și acuzată de ipocrizie, fiind nevoită să urce la loc, scrie diariocambio.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.