După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 1 februarie 2020

Sodomiții vor fi şi mai bine evidențiați în mediul online: Steagul „pride” și simbolul transgender, emoticoanele anului 2020

Peste 100 de emoticoane au fost aprobate şi vor fi lansate în acest an pentru smartphone, printre acestea numărându-se şi steagul „pride” și simbolul transgender, care reprezintă comunitatea LGBTQ, sau opțiunile neutre, ca gen, ca o femeie în smoching sau un bărbat cu voal de mireasă.

Emoticoanele aprobate de organizaţia non-guvernamentală Unicode Consortium din California sunt cea mai nouă măsură luată pentru ca reţelele de socializare online să fie mai "prietenoase" cu comunitatea LGBTQ.
Grupul Unicode Consortium stabileşte standardul pentru textele şi emoticoanele de pe diferite platforme.
Anul trecut, în 2019, Apple şi Google au adăugat aproape fiecărui emoticon care reprezintă oameni opţiuni neutre din punct de vedere al genului, de la pompieri şi doctori la cupluri şi familii. Noile emoticoane au apărut după actualizarea softurilor Apple și Google pentru opțiunile neutre ca gen pentru fiecare emoticon, inclusiv cele pentru cupluri şi familii, unde fiecare emoticon poate fi schimbat individual.
Pe lângă emoticoanele clasice, vor fi incluse unele care reprezintă un bărbat sau o persoană de sex neutru cu voal de mireasă, o femeie şi o persoană de sex neutru îmbrăcată în smoching şi o persoană intersex care ţine în braţe un bebeluş.

Noile emoticoane care vor putea fi utilizate în 2020 pe smartphone includ steagul (compus din culorile bleu, roz şi alb) şi simbolul transgender. Ele vin ca un răspuns mult aşteptat de susţinătorii LGBTQ care au cerut o mai mare reprezentare pentru comunitate şi în mediul online.

▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.