După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 11 februarie 2020

Terifiant! Unele „biserici” din SUA continuă să își hirotonisească clerici transgender...

Un număr tot mai mare de indivizi care sunt identificați drept „non-binari” au apărut în rândurile clericale din unele „biserici” protestante din SUA si se pare  ca acest val este în creștere.
Conform dictionarului: „non-binar” are legătură cu, sau este o persoană care identifică sau exprimă o identitate de gen care nu este nici în întregime masculină, nici în întregime feminină.
Iată cateva exemple de persoane transgender hirotonite preoti sau diaconi in „bisericile” lor:
● În „Biserica” Metodistă Unită în vara lui 2019, M. Barclay a fost mutat din clerul provizoriu și a fost hirotonit în Conferința din Nordul Illinois ca primul diacon metodist unitar non-binar.
● „Biserica” Presbiteraniană nu se lasa nici ea mai prejos și in vara anului trecut il hirotoneste pe Jess Cook (un alt transgender) ca preot in conducerea „bisericii”. Cook este în prezent Directorul de programe și comunicații la More Light Presbyterians LGBTQ neoficial din cadrul PCUSA.
● În „Biserica” Evanghelică Luterană din America (ELCA), Megan Rohrer este pastor și scriitor. În 2006, Rohrer a fost hirotonit și a devenit „prima persoană deschis transgender / non-binară care a fost hirotonit de „Biserica” Evanghelică Luterana din America.
● În „Biserica” Unită a lui Hristos, conform profilului statistic al UCC 2019, 0,2% dintre slujitorii hirotoniți sunt transgenderi.
Acești „clerici” explică declinul acestor „biserici” iar timpul va spune dacă este bine sau nu ceea ce se întâmplă acum.

Când oamenii cred lucruri care nu sunt conforme cu realitatea (inclusiv în ceea ce privește sexul lor biologic) în viața lor și în societate, aceasta este definiția unei tulburări mentale.

▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.