După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 3 februarie 2020

Florin Ianovici 🔴 Ești unic, dar nu unicul


Când devii podoabă, toți vor să te poarte. De aceea cea mai bună investiție este să devii asemenea chipului lui Hristos. Astăzi când îți stabilești agenda, nu uita să îți propui să devii mai bun, mai răbdător, să asculți, să fii calm și să schimbi ceea ce te face ieftin în ochii tăi.

Ia lucrurile pe rând și nu te apuca de altul până când nu ai terminat ce ți-ai propus. Nu te lăsa copleșit de dezamăgire dacă lucrurile nu ți-au ieșit așa cum ai plănuit. Pune totul în mâna lui Dumnezeu și ai încredere că ce nu poți tu, poate El.

Cultivă bucuria lucrurilor mici în așteptarea celor mari. Azi e o zi mai degrabă de primăvară. Ai observat? Sună câțiva prieteni și fă-le o urare sinceră. Fii mulțumitor cu cei din casa ta și sădește cuvinte bune, amabile, într-un spirit de mulțumire.

Folosește cuvinte moderate, chibzuite față de cei din jur. Ai grijă cu exagerările și nu te îngrijora de nimic. Când ți-e greu rostește o rugăciune și pune-ți nădejdea în Dumnezeu.

Fugi de glumele proaste. Fugi de nimicuri pentru că te vor goli și nimeni nu te va mai lua în serios. Când viața îți devine un circ, nu te mira că ei te văd un bufon.

Hrănește-ți mintea cu idei valoroase. Caută o carte bună, ascultă un mesaj inspirat, uns de Dumnezeu, citește Biblia cu bucuria unui copil care stă în brațele Tatălui său. Alege în fiecare zi un gând care să te motiveze, să te întărească, să îți fie sprijin și călăuză.

Îți dăruiesc pentru azi un cuvânt: Isaia 60:15 "De unde erai părăsită şi urâtă, şi nimeni nu trecea prin tine, te voi face o podoabă veşnică, o pricină de bucurie pentru oameni din neam în neam."

Nu uita că ești unic. Bucură-te că ești al lui Dumnezeu.
Nu uita că nu ești unicul. Fii smerit și prețuiește pe cei din jur.

Să avem o săptămână plină de biruință.
Florin Ianovici



▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.