După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 23 ianuarie 2020

Un fost pacient transgender acuză o clinică de schimbare de sex finanțată de Guvernul Britanic că îi aruncă pe copii într-un calvar „al torturilor” și că face experimente pe copii fără cercetări medicale solide prealabile...

“Un fost pacient transgender va spune tribunalului că o clinică de schimbare de sex îi aruncă pe copii într-un calvar al torturilor”. Titlu mare în „The Telegraph”, ziar mainstream și de stânga din Marea Britanie.

Pacientul respectiv acuză că această clinică de schimbare de sex îi aruncă pe copii într-un calvar „al torturilor”, „permanent” și „inutil”, și că face experimente pe copii fără cercetări medicale solide prealabile. Clinica este finanțată de Guvernul Britanic.

Cazul este legat de o solicitare de a opri finanțarea inhibitorilor hormonali experimentali și a tratamentelor hormonale de către Guvern pentru copiii care vor să facă operații de „schimbare” de sex.

Când un astfel de scandal ajunge în „The Telegraph”, înseamnă că problema e groasă rău. Și nu știu dacă ne dăm deasma cât e de mare grozăvia. Adică, înțelegeți? Guvernul Britanic finanțează inhibitori hormonali, tratamente hormonale și operații de „schimbare” de sex pentru copii. Iar copiii pot începe aceste „tratamente” care sunt în cel mai bun caz „experimentale” (cuvântul corect ar fi criminale) de la 3-4 ani.

Gabriel Popa



▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.