După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 iulie 2020

O lume tot mai anormală: «Cenușăreasa», varianta LGBT: «Și homosexualii sunt zâni»!

Nu, nu e nimic în neregulă cu titlul nostru, ci societatea în care trăim a luat-o razna. Puși pe rescrierea realității în conformitate cu agenda lor progresistă, propagandiștii LGBT plănuiesc să le ofere copiilor noștri o versiune „modernă” a basmului „Cenușăreasa”, în care rolul zânei i-a fost încredințat unui homosexual de culoare.

Personajul din imagine, Billy Porter, este cunoscut pentru activitatea sa de militant LGBT, mai degrabă decât pentru cariera sa de actor. Porter este un nene ajuns la vreo 50 de ani, timp în care n-a prins mai mult decât câteva roluri episodice în niște seriale. Drept care, omul și-a dat seama că e timpul pentru ceva nou: și-a declarat orientarea homosexuală și a devenit activist.
Celebritatea nu a întârziat să apară, iar actorul de mâna a 14-a a devenit o prezență nelipsită pe la toate ceremoniile de la Hollywood, având grijă să apară în ținute cât mai extravagante, ca să se tragă în poze.


Hollywood-ul a luat-o de mult razna și poate nu i-am fi dat atenție personajului, dacă nu ar fi făcut o serie de declarații despre rolul său de „zân”. În opinia sa, „copiii sunt pregătiți” pentru o nouă viziune despre lume, în care nu e nimic în neregulă cu faptul că simpatica zână este acum un bărbat homosexual. Singura problemă, spune Porter, sunt adulții care se opun acestei viziuni – altfel spus părinții sunt niște homofobi nenorociți, care se opun progresului cu concepțiile lor învechite.

Astfel de declarații reprezintă însăși esența propagandei LGBT care caută prin orice mijloace să pervertească conştiinţele copiilor, promovând în rândurile acestora modelul de viață homosexual, transgender etc. Orice, numai normal, nu!

Într-un fel, actorașul are dreptate, este de datoria adulților să taxeze imediat astfel de derapaje și să-și protejeze copiii de această propagandă. Altfel, nu ne putem aștepta decât la distrugerea civilizației pe care ne-am chinuit mii de ani să o ridicăm. În comparație cu lumea pe care o visează activiștii LGBT, Sodoma ar putea să pară o șezătoare de măicuțe recitând rugăciuni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.