După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 ianuarie 2020

Ieri, sodomiţii au mai câştigat o redută: Căsătoriile gay sunt permise şi în Irlanda de Nord


Primele ceremonii sunt aşteptate să aibă loc în februarie, de Valentine’s Day, scrie independent.co.uk.

Din 13 ianuarie, cuplurile de acelaşi sex se vor putea înscrie pentru a se căsători în această ţară, iar cele deja căsătorite vor beneficia de recunoaştere legală, potrivit aceleiaşi surse. Această măsură va aduce Irlanda de Nord în concordanţă cu normele valabile în restul Marii Britanii. Căsătoriile între persoane de acelaşi sex au fost legalizate în Anglia, Scoţia şi Ţara Galilor din 2014.

Prima căsătorie de acest fel este aşteptată să aibă loc în luna februarie, cuplurile trebuind să-şi facă cunoscută întenţia de căsătorie cu 28 de zile înainte ca aceasta să aibă loc. Discrepanţa a funcţionat timp de şase ani întrucât discuţia căsătoriilor între persoane de acelaşi sex a tot revenit pe agenda Adunării Irlandei de Nord – Stormont.

Cei care au deja încheiate parteneriate civile nu le vor putea transforma în căsătorie în acest stadiu al procesului, Oficiul pentru Irlanda de Nord urmând să înceapă o consultare pe această temă la finalul acestui an.

13 ianuarie marchează şi ziua în care cuplurile heterosexuale pot încheia parteneriate civile, aşa cum se întâmplă în Anglia şi în Ţara Galilor din decembrie 2019.



▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.