luni, 13 ianuarie 2020

Florin Ianovici 🔴 Fii hotărât

Avem putere să citim toate mesajele de la oameni, fie ele pe whatup, facebook sau internet, dar nu avem puterea să citim mesajul lui Dumnezeu din Biblie.

Avem putere să stăm ore întregi în tot felul de discuții cu oamenii, fie că e chat, messenger, dar nu avem puterea să stăm de vorbă cu Dumnezeu în rugăciune.

Avem puterea să privim la tot felul de filme, filmulețe, poze, dar nu avem puterea să ne privim sufletul, să medităm asupra destinului nostru veșnic.

Avem puterea să ne pregătim ținuta, look-ul, ne accesorizăm minuțios, dar nu avem puterea să pregătim omul lăuntric, duhovnicesc ca să facă față luptelor zilnice.

Când e vorba de viața duhovnicească, mulți spunem: nu pot, pastore...

Să o spunem drept: nu puterea ne lipsește pentru a fi oamenii lui Dumnezeu, ci interesul. Găsim putere, timp, disponibilitate pentru ce iubim. Iubim ajutorul lui Dumnezeu, dar nu pe El.

Ia hotărârea de a fi...hotărât în relația ta cu Dumnezeu. Se va schimba totul în viața ta, dacă vei schimba atitudinea față de Dumnezeu. Caută mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea și toate lucrurile îți vor fi date pe deasupra.


Câteva gânduri despre cum să iei decizii, poate te vor ajuta.

Fiți binecuvântați!
Florin Ianovici 

▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.