După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 ianuarie 2020

Danemarca, „progresista” Europei: Modifică legislația din anii 80 pentru a permite homosexualilor să doneze sânge

Danemarca urmează să-și schimbe din primăvară regulile privind donarea de sânge, introducând o dispoziție mult așteptată care să permită bărbaților gay să doneze sânge. Schimbarea legislației a fost anunțată inițial de fostul ministru al sănătății, Ellen Trane Nørby, în august 2018, iar politica a fost continuată de noul guvern, potrivit presei daneze.

Danemarca nu a mai permis homosexualilor să doneze sânge din anul 1988, când epidemia de SIDA a făcut ravagii în toată lumea.
De câțiva ani însă, parlamentul danez a dat semnale că interdicțiile impuse homosexualilor sunt „depășite și discriminatorii”. Așa că, potrivit presei daneze, din luna martie regulile se vor schimba, iar homosexualii vor putea dona sânge, cu condiția să nu fi întreținut relații sexuale în ultimele patru luni, înainte de a dona sânge.

Modificarea legii nu va trece prin parlament, iar ministrul Sănătății a precizat: „Este o măsură pozitivă. Cu perioada de abstinență de patru luni, Danemarca va fi printre cele mai progresive țări din lume în ceea ce privește donarea de sânge de către homosexuali”.
O decizie similară anunțau anul trecut și autoritățile din Franța. Care au decis că perioada de abstinență sexuală de un an pe care este necesar să o respecte homosexualii pentru a putea dona sânge în Franța va fi redusă la patru luni, începand de la 1 februarie 2020.


▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.