După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 2 aprilie 2019

VIDEO: Camelia Smicală: „Vă cer să continuați protestul nu pentru noi, ci pentru viitorul copiilor voștri”

Camelia Smicală, românca ai cărei copii sunt ținuți cu forța în sistemul de „protecția copilului” din Finlanda, a redistribuit un video live de la o vizită pe care i-au făcut-o în 2017 câțiva parlamentari din Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării a Parlamentului României.
În filmare, românca afirmă:
Camelia Smicală:
Vă cer să continuați protestul nu pentru noi, ci pentru viitorul copiilor voștri. În țări ca Marea Britanie, Canada sunt implementate aceste sisteme prin care copiii sunt răpiți în cadru legal. Aceste sisteme urmează să se implementez la scară mondială. Aceste sisteme trebuie oprite și scoase în afara legii.
Constantin Codreanu, parlamentar român:
Copiii sunt ținuți în clădiri închise
Doru Coliu, parlamentar român:
…în zone izolate de restul lumii.
Camelia Smicală:
Vă rog, trebuie să meargă cineva de la Parlamentul European în aceste case de copii, să vadă acele celule în care sunt băgați copiii. Sunt celule mai rău ca la închisoare. Iar pe finladezi îi rog să le explice care e rolul acelor celule în case pentru copii sub zece ani.

Camelia Smicala a redistribuit clipul video pe Facebook însoțit de un comentariu din care extragem următoarele:

Vă rog sa urmăriți cu atenție acest interviu. A fost live, fără nici un fel de pregătire. Este de acum 2 ani, dar nimic nu s-a schimbat, sau, mai bine zis, s-a schimbat în rău, cu toate pozele frumoase pe care le pun pe Facebook.
Între timp, România (autoritățile) ne-au abandonat, iar ceea ce spuneam în urma cu 2 ani în urmă se îndeplinește: Referendumul a fost îngropat, educația sexuală aberantă se introduce în școli, iar copiii voștri sunt în pericol. În plus, aveți aici, povestea noastră, pe scurt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.