După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 2 aprilie 2019

Peter Costea 🔴 O nouă provocare pentru Europa: Ascensiunea păgânismului

Scriu des despre declinul Europei, un declin cauzat în primul rând de declinul creștinismului, care la rândul lui e cauzat și de asaltul secularismului și al instituțiilor lui împotriva creștinismului și a libertății religioase.
O provocare mai puțin cunoscută, însă, e ascensiunea păgânismului în Europa, cauzată de migrația necontrolată din ultimii ani pe care autoritățile nu par să o poată opri. În plus, e cauzată și de traficul de ființe umane.
Un exemplu recent e articolul din Spiegel International, In the hands of the madman („În mâinile nebunului”), care discută ascensiunea păgânismului în Europa ultimilor ani, facilitată de migrație și de traficul de ființe umane din Africa. De exemplu, în 2016, nu mai puțin de aproximativ 11.000 de femei au fost traficate în Uniunea Europeană din Nigeria pentru sclavie sexuală. La rândul lor, aceste femei importă în Europa un ritual păgân, cunoscut ca „Juju” sau „Voodoo”. Puteți citi articolul aici.
Ascensiunea păgânismului în Europa e o realitate care nu mai poate fi pusă la îndoială, o provocare în plus pentru creștinism și o preocupare care trebuie să ne intereseze pe toți. Fără revitalizarea creștinismului, Europa nu are viitor, iar spiritual va descinde în păgânism.
Acest aspect tenebros al Europei ultimilor ani impune, așa cum am afirmat-o deja de mai multe ori, Renașterea ei morală, valorică și spirituală, o Renaștere care începe cu fiecare dintre noi și în fiecare dintre noi.
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.