După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 3 aprilie 2019

Banatulmeu.ro: Muzeul Bibliei a fost inaugurat la Bastionul Theresia din Timișoara

Asociația „Renașterea Familiei”, în colaborare cu Consiliul Județean Timiș și cu Mitropolia Banatului, a inaugurat Muzeul Bibliei marți, 2 aprilie, seara, la Bastionul Theresia.
Acesta cuprinde peste 500 de exemplare ale Bibliei, în diverse ediții, limbi și dimensiuni.
E o inițiativă unică în România, care contribuie alături de alte evenimente la promovarea Timișoarei ca și Capitală Culturală Europeană, dar ca și capitală spirituală a țării noastre. Această carte a devenit pentru mine deosebit de prețioasă încă din copilărie. În 1991, am avut ocazia să vizitez Muzeul Cărții de la Ierusalim unde am văzut o parte din sulurile de la Marea Moartă, care atestă faptul că Biblia este autentică. În 1999, am ajuns la New York unde am vizitat Societatea Biblică americană, unde ca arhivar lucra o timișoreancă și mi-a dăruit câteva dintre Bibliile ce le avea ea. În urmă cu câțiva ani, am vizitat Muzeul Bibliei de la Washington, cel mai mare muzeu biblic din lume. O investiție de peste 500 milioane de dolari. Am fost de trei ori acolo și așa a apărut ideea de a promova mai mult această carte. Am organizat și câteva expoziții cu Biblii în școlile din Timiș, Arad și Caraș Severin. Am văzut interesul copiilor și al tinerilor pentru cuvântul lui Dumnezeu, pentru Biblie, și am decis că este momentul potrivit să fac acest muzeu la Timișoara”, a explicat pastorul Ionel Tuțac, inițiatorul Muzeului Bibliei.
Continuarea pe www.banatulmeu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.