După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 3 aprilie 2019

Apel pentru protecția copiilor

ARAD. Samuel Caba, președintele Asociației pentru Reformă și Democrație, atrage atenția autorităților competente asupra „modului superficial cum sunt tratate cazuri grave de abuz asupra unor copii instituționalizați”.

„Copiii merită toate eforturile noastre pentru a le asigura o protecție eficientă și o dezvoltare frumoasă, mai ales dacă sunt integrați în sisteme instituționalizate de protecție. Din păcate, se vede că nu întotdeauna este așa și cel mai recent exemplu este cel de la Sântana. Au trecut doi ani de când copiii dintr-o casă familială ar fi fost abuzați până când să se intervină. Și nici acum intervenția nu pare menită să apere copiii. Este drept că vinovații finali vor fi stabiliți abia de Justiție. Dar până acolo, până la a lăsa loc pentru potențiale abuzuri este misiunea și datoria celor în drept să controleze cum se desfășoară activitatea în aceste instituții și să reacționeze la cea mai mică bănuială că situația nu ar fi cea normală. Propun ca Direcția pentru protecția copilului cu reprezentați ai unor ONG-uri cu voluntari de specialitate să efectueze periodic controale în toate instituțiile care au în plasament copii! Știu că doamna director este o foarte bună profesionistă în domeniu. Poate nu au resurse umane suficiente sau unii angajați ai Direcției nu au o mentalitate de a lucra cu excelență și cu grijă cu copiii, de aceea consider că voluntarii din sfera civilă pot aduce un aport prețios în aceste controale. În plus, fac un apel public la toți cetățenii care au cunoștință despre asemenea cazuri de abuzuri asupra copiilor să anunțe imediat Poliția și Protecția Copilului. Îmi fac deci datoria de a trage un semnal de alarmă și să cer: angajați ai Protecției Copilului, protejați copiii! Iar dacă nu puteți, dacă sarcina asta este prea dificilă, atunci lăsați pe alții care pot să protejeze copiii”, a declarat Samuel Caba, președintele A.R.C.D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.