După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 3 aprilie 2019

Daniel Brânzei 🔴 Problemele pastorului Luigi Mițoi

Îl ascult cu plăcere și sunt un admirator al bisericii pe care o păstorește. Transmisiile lor pe Internet sunt o sursă de inspirație  și hrană spirituală pentru românii din toată lumea.
Atunci, de ce acest titlu provocator?
Pentru că un prieten din Chicago (vdrambareanu) mi-a trimis un video pe care mă roaga să-l răspandesc și prin intermediul blogului nostru.
Problemele păstoului penticostal Luigi Mițoi sunt provocate de confruntarea cu realitatea și au apărut, așa cum au apărut și pentru mine, când el s-a coborât din turnul de fildeș al izolării pastorale în lumea reală în care îi trăiesc enoriașii.
,,Dramatizând“ cum spune el, adică exagerând puțin, păstorul Mițoi comunică audienței pericolul crizei care ne paște pe toți dacă nu ne adaptăm la mutațiile psihice extraordinare care s-au petrecut în această explozie a lumii virtuale deschisă de Internet. Preluând un material excepțional făcut de specialiști în domeniu care subliniază mutațiile petrecute în generațiile ultimelor decenii, el explică, aplică și exemplifică membrilor adunării locale de ce ,,ei nu sunt ca noi“ și ,,noi nu suntem ca ei“.
Fratele Mițoi nu este nici primul, nici singurul și, cu siguranță, nici ultimul care se confruntă cu astfel de probleme. Cu cât mai repede, cu atât mai bine!
Vă las în compania lui, rugându-mă să avem curajul și înțelepciunea necesare să facem fiecare cam același lucru în ,,pătrățica“ în care ne trăim realitatea.
Pentru predică, mergeți direct la 1:34:20 din înregistrare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.