După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 26 noiembrie 2018

Sodomia câștigă teren și în India: Mii de persoane au participat la prima defilare LGBT după depenalizarea homosexualităţii

Mii de persoane agitând steaguri curcubeu au participat duminică la New Delhi la primul marş organizat după depenalizarea homosexualităţii în India, decisă în septembrie de Curtea Supremă, transmite AFP, potrivit Agerpres.
Strigând ”ne-am câştigat libertatea!”, participanţii au defilat în capitala indiană, purtând pancarte pe care era scris ”Iubirea câştigă” sau ”Adio 377”, o referire la vechiul articol din codul penal datând din epoca colonială britanică ce condamna relaţiile sexuale între persoanele de acelaşi sex. Acest articol de lege a fost declarat ilegal în septembrie de către Curtea Supremă, cea mai înaltă instanţă judiciară din această ţară cu 1,25 miliarde de locuitori.
Potrivit organizatorilor, această manifestaţie este cea mai importantă de la începutul paradelor gay în 2007. ”Este pentru prima dată când nu defilăm ca nişte criminali. Oamenii defilează liber, fără povară”, a declarat una dintre organizatoarele marşului, identificată drept Deepti.
Articolul 377, introdus de coloniştii britanici în 1861, prevedea pedepse de până la 10 ani de închisoare pentru homosexualitate. Cu toate acestea, condamnările erau foarte rare, iar judecătorii au apreciat că dispoziţia penală vizată ”devenise o armă de hărţuire împotriva comunităţii LGBT”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.