După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 26 noiembrie 2018

Întâlnirea de sucursală a studenților și medicilor creștini la Biserica Eclesia Cluj-Napoca


Cu toții am fost confruntați cel puțin o dată la stagii sau în practica medicală cu psihologia pacientului cu adicții. Unii dintre aceștia păreau atât de ancorați în situația lor încât părea imposibil pentru noi să putem ajuta. Și inevitabil se naște întrebarea "Cu ce pot fi eu de folos? Ce pot aduce bun acestui om din fața mea?" 

Pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine toate aceste aspecte, cât și relația medic-pacient din prisma acestui context, în data de 27 noiembrie, ora 19:00, la biserica Eclesia, vom avea întâlnirea de sucursală a studenților si medicilor crestini din Cluj. Împreună cu noi va fi dr. Tabita Cernica, medic și consilier în Adicții și fondator al Asociației Preventis, asociație care organizeaza diverse campanii de prevenire antidrog, si de asemenea vine în sprijinul tinerilor dependenți prin consiliere și programe de mentorat (pentru cei care doriti sa aflati mai multe va incurajam sa vizitati site-ul asociatiei preventis.ro ).

Vă așteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.