După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 15 iunie 2018

Premierul HOMOSEXUAL al Irlandei: „Spitalele CATOLICE vor fi OBLIGATE să facă AVORTURI”

După ce Irlanda a aprobat recent prin referendum liberalizarea avorturilor, inclusiv clinicile catolice vor trebui să se supună.

Premierul Leo Varadkar a declarat că noile legi de liberalizare a avorturilor vor permite ca doctorii, asistentele și moașele din clinicile catolice să refuze să efectueze avorturi pe motiv de conștiință, însă instituțiile în ansamblu vor fi obligate să ofere acest „serviciu necesar”.

Potrivit BBC, guvernul lui Varadkar lucrează în prezent la un text de lege care va permite avortul „la cerere” până la vârsta de 12 luni a sarcinii, în cazul feților sănătoși, și până la 24 de luni „în cazurile extreme”.
Premierul de la Dublin a precizat: „Nu va fi posibil pentru spitalele cu finanțare publică de a alege dacă să ofere sau nu aceste servicii necesare”.
Afirmațiile lui Varadkar vin după apariția unui sondaj pros-referendum, care arată că majoritatea medicilor de familie din Irlanda (68%) intenționează să refuze să comită avorturi și nu au de gând să ofere aceste așa-zise „servicii”.

Leo Varadkar a fost una dintre cele mai puternice voci în favoarea legalizării căsătoriilor homosexuale la referendumul din 2015. Partenerul său, Matthew Barret, este medic la Mater Misericordiae („Maica Îndurătoare”) University Hospital, o clinică catolică.
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.