După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 iunie 2017

În Irlanda, Guvernul a ordonat: bărbații pot fi femei și femeile, bărbați. E loc și pentru „non-binari” și „intersexuali”

În 2015, Irlanda a adoptat una dintre cele mai radicale legi ale „recunoașterii” de gen din lume. Legea spune că corpul și sexul (sau „genul“) sunt total independente unul de altul. Această lege era aplicată, până acum, doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Un amendament va extinde însă legea și la persoanele în vârstă de 16 ani, dar chiar și mai radical, o va extinde la copiii mai mici, atât timp cât ei obțin permisiunea părinților și a doi medici pentru „schimbarea genului”.
Este greu de supraestimat radicalismul acestei noi legi. Fiecare om se naște cu un anumit sex. Corpul tău este corp de bărbat sau de femeie – deci, ești bărbat sau femeie, în consecință. Acest fapt este considerat acum o idee cu totul învechită, sau mai rău decât atât, habotnică. Și, desigur, este considerat un semn de mare „progres” a te debarasa de această „credință învechită”.
Rezultatul este că, în dreptul irlandez, o persoană a cărei corp este de bărbat din punct de vedere fizic, deci care este de sex masculin până la ultima lui catenă de ADN, acum se poate auto-declara pe sine ca fiind de sex feminin, iar Statul va schimba toate documentele oficiale ale acelei persoane, recunoscându-l ca femeie. Cu alte cuvinte, o persoana cu penis va fi recunoscută de stat ca fiind, de fapt, femeie.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.