sâmbătă, 2 iunie 2018

Irlanda în Evul Întunecat: Irlanda a decis să abandoneze valorile umane de bază, odată cu referendumul de vinerea trecută, în care 2/3 dintre participanți au votat în favoarea abrogării celui mai important drept – dreptul la viață – pentru o întreagă categorie de cetățeni: aceia care nu au părăsit pântecele mamelor lor...

Irlanda a decis să abandoneze valorile umane de bază, odată cu referendumul de vinerea trecută, în care 2/3 dintre participanți au votat în favoarea abrogării celui mai important drept – dreptul la viață – pentru o întreagă categorie de cetățeni: aceia care nu au părăsit pântecele mamelor lor.

Asta nu înseamnă, așa cum afirmă propagandiștii avortului, că avortul va fi rar și sigur: ci dimpotrivă, că va fi frecvent și, în același timp, la fel de nesigur precum a fost întotdeauna. De fapt, unica modalitate de a transforma avortul în ceva „sigur” este aceea de a nu-l face, câtă vreme el suprimă viața unui om.
Ca rezultat, statisticile până acum foarte bune privind mortalitatea maternă în Irlanda se vor înrăutăți și vor fi echivalente celor din țări cu un regim relaxat al avortului. Desigur, toți ipocriții care au justificat promovarea avortului sub pretextul preocupării pentru sănătatea femeii numai de aceasta nu sunt interesați. La fel cum nu le pasă de faptul că avortul afectează disproporționat femeile – nu doar pentru că multe suferă de pe urma acestuia uneori toată viața, ci și pentru că majoritatea copiilor avortați sunt de sex feminin.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.