vineri, 15 decembrie 2017

Irlanda: Amnesty International, odată o reputată organizație de protecție a drepturilor omului, azi un promotor agresiv al homosexualității și avortului, trebuie să ramburseze bani încasați ilegal de la Fundația Soros...

Activitățile organizațiilor finanțate de George Soros continuă să facă titluri de prima pagină. De data aceasta în Irlanda, unde lobby-ul secularist și stânga politică, încurajate de succesul referendumului pentru legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex a obținut un nou referendum, de data aceasta pentru anularea protecției constituționale a copilului nenăscut, scrie Cultura Vietii.ro.
Amnesty International, odată o reputată organizație de protecție a drepturilor omului, transformată în urmă cu circa un deceniu de banii lui George Soros într-un promotor agresiv al homosexualității și avortului, este obligată să returneze un grant de 137.000 de euro primit de la Open Society Foundation, principala organizație a filantropului George Soros.
Autoritățile irlandeze, mai exact Comisia pentru Standarde în Serviciul Public (Standards in Public Office Commission), agenție guvernamentală însărcinată cu supravegherea etică și financiară a campaniilor politice și electorale, a constatat că suma a fost primită pentru finanțarea unei campanii pro-avort în vederea referendumului de anul viitor. Însă acceptarea de fonduri externe este o violare a legii electorale, arată Comisia, care a informat managerii AI că trebuie să returneze integral grantul, sub sancțiuni penale mergând până la 3 ani de închisoare.

Legea electorală a Irlandei țintește la reducerea dominației intereselor externe în această țară prin interzicerea donațiilor cu scop politic de peste 100 euro, primite de la cetățeni străini sau entități străine.
Amnesty admite că a primit grantul, dar argumentează că legea irlandeză este „nedreaptă” și sfidează ordinul de returnare a banilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.