vineri, 5 mai 2017

Ziarul Evenimentul.ro: Marş de solidaritate cu medicul Camelia Smicală la Piatra Neamţ

Acţiunea a fost autorizată de către Primăria Piatra Neamţ şi va avea loc mâine * participanţii vor să fie alături de medicul Camelia Smicală, stabilit în Finlanda * în urma divorţului, statul nordic i-a luat copiii, în urma unei plângeri cum că ar fi vrut să fugă cu ei din ţară * recent, a fost condamnată de autorităţi pentru acuze privind unele abuzuri ale autorităţilor

Primăria Piatra Neamţ şi-a dat acordul ca mâine, între orele 18.00 şi 20.00, să aibă loc un marş de solidaritate cu medicul Camelia Smicală, stabilit în Finlanda, ţară unde, spune ea, a dus o viaţă de coşmar. În urma divorţului, şi-a pierdut doi dintre cei trei copii. Micuţii au fost preluaţi de stat în urma unei plângeri a fostului soţ cum că ar vrea să fugă din ţară.
Autorizaţia a fost obţinută de către consilierul local Cătălin Misăilă, marşul urmând să aibă loc pe traseul Turnul lui Ştefan cel Mare- Casa de Cultură- Muzeul de Istorie-Hotel Ceahlău- Teatrul Tineretului- Turnul lui Ştefan cel Mare. „Acţiunea este socială, caritabilă, fără culoare politică. Am cerut autorizaţii de la primărie, jandarmerie şi poliţie. Aşteptăm cât mai multe persoane”, a declarat Cătălin Misăilă pentru presa locală.

Clara DIMA 
Vezi și alte articole publicate de NewsNet Creștin despre Cazul Smicală: AICI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.