După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 5 mai 2017

Maria Grapini i-a scris premierului Finlandei! Europarlamentarul se luptă pentru cazul româncei Camelia Smicală

Un nou caz critic, în care este implicat un cetățean român, naște tensiuni diplomatice între autorități, la cel mai înalt nivel. Povestea este una tragică și se consumă în Finlanda. Medicul Camelia Smicală s-a stabilit în țara nordică, în urmă cu 12 ani, după căsătoria cu un finlandez. A urmat un divorț iar, după despărțire, soțul a reclamat intenția acesteia de a pleca în România împreună cu copiii. În mai 2015, executorii judecătorești finlandezi și reprezentanții Protecției Copilului au preluat copiii minori de la domiciliul mamei, brutal, utilizând forța, creând traume copiilor și mamei, trimițându-i în centre de plasament diferite. Ea nu a fost înștiințată de hotărârea judecătorească prin care i se lua custodia asupra copiilor. De atunci, a făcut tot posibilul pentru a-și recupera copiii, inclusiv apelând la ajutorul autorităților din România. Copiii au declarat că doresc să revină la mama lor unde au fost mereu bucuroși, starea lor de sănătate în centrele de plasament nefiind una bună. Pe 28 aprilie, Camelia Smicală a fost condamnată la 6 luni de închisoare, fiind dată în judecată de statul finlandez pentru defăimarea autorităților.
Europarlamentarul român Maria Grapini a aflat despre acest caz revoltător și a luat imediat atitudine. Un prim pas este întrebarea adresată Comisiei Europene, directă și acidă: “Care sunt măsurile pe care le întrevede Comisia Europeană pentru a rezolva cazul acestui cetățean european căruia îi sunt încălcate drepturile fundamentale, ținând cont de faptul că interesul superior al copilului trebuie să primeze?”, scrie Maria Grapini.
Continuarea pe www.mariagrapini.ro
Vezi și alte articole publicate de NewsNet Creștin despre Cazul Smicală: AICI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.