După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 mai 2017

Mesajul transmis ambasadei Finlandei și politicienilor români în cazul eliberării copiilor Cameliei Smicală: Opriți MĂCELUL! Opriți vânzarea de suflete românești! Apărați-le drepturile copiilor! Apărați-le drepturile celor din neam cu voi!

George Alexander, Asociația pentru Protecția Copiilor și Familiei "George Alexander" și Victor Roncea, Asociația Civic Media - România, sunt autorii mesajului transmis și citit ieri la adunarea de protest pentru eliberarea copiilor Cameliei Smicală de către statul finlandez.

Iată mesajul integral:


„Am ieșit în stradă pentru că NE PASĂ și SUFERIM pentru copiii noștri aflați în captivitate! Nu suntem un popor de dezrădăcinați, care a renunțat să-și mai apere fiii și fiicele! Nu suntem un popor care și-a pierdut orice demnitate!... Dacă am fost abandonați, noi nu ne abandonăm unii pe alții! Nu renunțăm la cei din sângele nostru niciodată! Am văzut cu toții cum românii sunt călcați de-a dreptul în picioare… Sesizând indiferența, nepăsarea, indolența și slăbiciunea celor care ne conduc, am ajuns să fim tratați drept cetățeni de rangul al doilea în toată Europa! Suntem discriminați, ni se iau copiii, suntem amenințați, ni se impune chiar și omerta, legea tăcerii!...


Cazul Cameliei Smicală este grotesc. Organele de represiune din Finlanda s-au năpustit, fără motive!, asupra unei Mame, încălcându-i drepturile fundamentale, luându-i copiii și aruncându-i în casele de copii, unde au fost și separați! În cel mai barbar mod cu putiință, i-au rupt pur și simplu coastele, au terorizat-o prin procese nesfârșite, au adus-o în pragul subzistenței prin amenzile uriașe inventate. Au supus-o sistematic, și pe ea și pe copiii săi, terorii psihice! Ce vină are Camelia Smicală?…



Ce vină au copiii ei, Mihai și Maria, care au fost despărțiți fără voia lor și aruncați în casele de copii? Ce vină au acești copii care au ajuns să fie tratați mai rău decât niște criminali? Iar, la sfârșit, fabricându-se dosare și încălcându-se orice principii umane, injustiția finlandeză i-a dat Cameliei și o pedeapsă cu închisoare! Aceasta este Europa?!, întrebăm… Aceasta este Europa libertăților în care vrem să trăim? Acesta este exemplul pe care, Finlanda, îl dăm în lume? Dar, care este reacția României, din păcate?!... NU lipsa de implicare a autorităților române de la cel mai înalt nivel, președintele țării și prim-ministrul, vor conduce la ceva bun! NU lașitatea și vorbele goale vor scoate acești copii din pușcării! Numai acțiunea FERMĂ a statului român și Demnitatea conducătorilor săi vor schimba imaginea strâmbă a României! LIBERTATEA și DREPTURILE CETĂȚENILOR ROMÂNI nu se negociează. Ele sunt INALIENABILE. La fel ca drepturile oricărui cetățean European! Nu am văzut până acum vreun ambasador trimis acasă pentru deserviciile pe care le creează cetățenilor români! Uneori, chiar în această țară! Uneori, mărșăluind pe tancuri rozalii... Nu am văzut relații rupte cu vreo țară care ne desconsideră, ne ignoră ba chiar ne și jignește! 


Finlanda, care ne dădea chiar recent lecții de democrație și "anticorupție", încalcă în acest moment toate drepturile unor cetățeni români, minori, cât și cele ale mamei, cu toții aflați într-o situație disperată, fără ca statul român să reușească să-i vadă pe copii sau măcar să le vorbească, fără ca statul român să reușească să facă efectiv ceva. Criminalul dement Breivik are mai multe drepturi decât ei! Sunteți puși, îi întrebăm pe acești conducători, să apărați drepturile altora și să uitați de cetățenii români? Nimic nu este și nu poate fi mai presus decât viața unui om, a unui cetățean român. Nici contractele cu Puma, biete oase de ros, nici pretextul vreunei președinții viitoare, nici alte interese securistice. Nimic!


Avertizăm atât autoritățile străine care ne urmăresc, dar mai ales, autoritățile noastre, române, că valul de proteste se va întinde în întreaga lume dacă nu se va ajunge la o soluție! Vor fi nu numai proteste, dar se va organiza și alte genuri de manifestări... Nu ne determinați să uzăm de toate avantajele democrației și să replicăm printr-un război diplomatic fără precedent atât față de misiunile Finlandei în diverse zone ale globului cât și față de cele românești. Avem energie, avem experiență, avem imaginație.


Este mai bine pentru toți să ascultăm de glasul rațiunii… De aceea, CEREM:
1 - Eliberarea imediată și necondiționată a copiilor Smicală din casele de copii din Finlanda și repatrierea lor. Acțiune FERMĂ a statului român!
2 - Ajutor ferm din partea statului român în toate instituțiile internaționale pentru redobândirea celorlalți copii români, preluați abuziv de către autoritățile din diferite state. (Copiii Racolța/Barbu, Brădeanu, Hermina Gheorghe, Dina Stelica, etc., etc.)

3 - Ajutor ferm din partea statului român și stoparea imediată a executărilor silite a mamelor care se refugiază în propria țară din cauza abuzurilor comise împotriva lor în alte țări, și li se iau copiii! OPRIȚI MĂCELUL! OPRIȚI VÂNZAREA DE SUFLETE ROMÂNEȘTI! APĂRAȚI-LE DREPTURILE COPIILOR! APĂRAȚI-LE DREPTURILE CELOR DIN NEAM CU VOI! Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.