După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 17 iunie 2015

Vladimir Pustan la Biserica Baptistă Speranța Brașov


Adi Hentea şi Nicolae Geantă la Biserica Penticostală Maranata Dămăroaia


Curs de formare spirituală la Colegiul Biblic Est European Oradea

Mai multe detalii: AICI

Florin Ianovici - Din nou la drum

Ioan a venit la mine, la sfârșitul evanghelizării și mi-a spus că din pricina microbuzului, care a făcut pană, a ajuns după ce totul s-a terminat. Mi-a spus că ar fi dorit așa de mult să fie prezent…! Se uita la mine și aștepta ceva. M-am rugat pentru el cu toată inima. Când am terminat rugăciunea, el plângea. ,,Nu mai am nevoie de nimic’’, mi-a spus. Dan Damian i-a oferit un cd un cântecele grupului The Messangers. L-a strâns la piept și a plecat spunând: ,,m-ați făcut așa de fericit’’.
Nu cred în soluții omenești la problema nefericirii. Cred că prin credință, prin puterea dragostei dumnezeiești, omul se vindecă și devine fericit.
De aceea suntem din nou la drum împreună cu The Messangers, Emma și Cristi Repede și Elim Harmony în turneul național de evanghelizare: ,,Hristos Pâinea Vieții’’.

Am început aseară, marți, 16 iunie în Baia Mare. 1300 de oameni au fost prezenți în centrul istoric unde am înălțat numele lui Dumnezeu prin cântări duhovnicești și Cuvânt biblic. Foarte mulți oameni au ieșit la final cu dorința să ne rugăm pentru iertarea păcatelor, pentru credință și începerea unei relații personale cu Dumnezeu.
Mulțumesc pastorului Simion Bumbar care s-a rugat împreună cu mine, mulțumesc tuturor slujitorilor din Baia Mare, bisericii Muntele Sionului și Maranata pentru implicare și sprijin.
Dumnezeu să binecuvânteze întreaga lucrare!

✡ Creştinii britanici privesc înapoi înspre trecutul Marii Britanii şi se pocăiesc

Cu 70 de ani în urmă, guvernul britanic a împiedicat mii de evrei să ajungă în patria lor biblică. Acum, creștinii britanici vor să-și ceară scuze. 

Celebrul film ''Exodus'', cu Paul Newman în rol principal ca evreu, descrie evenimentele ce au avut loc în jurul celui de-al Doilea Război Mondial. Timp de 10 ani, organismul britanic ce controla Palestina a întors mii de evrei care au încercat să scape din Europa. 

Portul Haifa a fost cunoscut ca Docul Lacrimilor. Din 1938 până în 1948, britanicii au împiedicat mai mult de 90 de bărci să acosteze aici. Aceste bărci duceau zeci de mii de evrei care plecau din Europa pentru a se întoarce în patria biblică. 

''Sunt aici pentru a comemora evreii care au suferit sau au murit ca rezultat al politicii rușinoase a guvernului britanic din acea zi'', spunea Richard Kemp.

''I-am întors și i-am pus în tabere în Cipru și în Mauritius. Unii dintre ei au fost duși înapoi în lagăre de concentrare din Germania, iar alții care nu au fost întorși din țările lor au fost încarcerați aici, în această tabără de detenție'', spunea Rossie Ross.

Britanicii practic au închis mii de refugiați evrei în tabăra de detenție Atlit. I-au stropit pe nou-veniți cu pesticide, i-au trimis la dușuri și au separat bărbații de femei. Este o parte uitată a istoriei ce a avut loc între al Doilea Război Mondial și înființarea statului evreu, dar Rosie Ross și alți creștini britanici nu au uitat. 

''Această perioadă a istoriei britanice a fost în inima mea de mult timp și e nevoie ca britanicii să mărturisească și să se pocăiască de ce a făcut Marea Britanie în acel timp'', spunea Rossie Ross.

Ross a format un grup numit ''Repairing the Breach'' și a organizat o zi a pocăinței. Aproape 200 de creștini britanici, la fel și evrei victime de atunci, s-au adunat în portul Haifa și apoi la tabăra de detenție. 

''Am mărturisit și ne-am rugat cu tristețe profundă pentru că națiunea noastră nu a respectat Declarația Balfour și a întors spatele poporului evreu'', spunea Joan Thomas.

''Știm că trecutul nu poate fi schimbat, dar poate fi răscumpărat'', spunea rev. Alex Jacob.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 80 - iunie 2015 - ultimele știri creștine:http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr...

Interviu cu Viorel Iuga – Noul Președinte al Uniunii Baptiste

Cu ce gânduri preluați această slujire?

R.Gândurile mele se îndreaptă în mai multe direcţii. Primul, se îndreaptă spre Domnul. Mă rog mereu să primesc înţelepciunea necesară pentru a cunoaşte voia Lui şi a o împlini exact cum trebuie şi la timp. Apoi, mă gândesc la fraţii mei colegi. Nu îi cunosc pe toţi, dar ştiu că sunt în situaţii diferite. Unii se bucură de sănătate, alţii nu. Unii parcurg perioade frumoase, văd rezultate în munca lor, iar alţii parcurg zile mai sumbre şi roadele sunt puţine. Sunt colegi care o duc destul de bine din punct de vedere financiar, dar pentru alţii situaţia financiară este precară. Mă rog Domnului, în primul rând, să ne dea o inimă gata de slujire în situaţia în care ne găsim fiecare. Apoi, îmi doresc din inimă să găsim împreună soluţii prin care să putem oferi fiecărui slujitor măcar lucrurile strict necesare pentru o viaţă normală şi o slujire împlinitoare. Sigur că mă gândesc tot mai mult şi la bisericile noastre. Şi ele sunt în situaţii diferite, dar îmi doresc din toată inima să găsim împreună suficiente motive să ne bucurăm de ceea ce ne oferă Dumnezeu, să simţim împreună şi să colaborăm pentru extinderea Împărăţiei cereşti. Pentru că şi Statutul îmi cere aceasta, mă gândesc şi mă rog să pot sesiza toate acele ocazii în care Uniunea să îşi exprime public gândirea pentru binele societăţii, iar, când este cazul, să luăm o poziţie fermă împotriva păcatelor care inundă tot mai mult şi mai oficial societatea noastră.


Citeste mai mult: www.revistacrestinulazi.ro
Vezi şi:

Beniamin Fărăgau - Sub Lege sau har (14 iunie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Beniamin Fărăgău

Alfa Omega TV - "Împreună răspândim Lumina"


† Mircea Bembea - Funeral Service