După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 ianuarie 2020

Mișcarea LGBT - lobby susținut de marii miliardari și oligarhi ai planetei


Nu doar Soros finanțează agenda ideologică de gen. O vastă rețea de miliardari, asociații și fundații, cu ramificații care ajung la instituții ale ONU legate de educație sexuală sau la Asociația Psihologilor din SUA, bagă miliarde de dolari în lobby gay și trans.

First Things trece în revistă o parte din această rețea uriașă. Printre cei discutați îl regăsim și pe Adrian Coman, prezentat în presa românească drept românul căsătorit gay care nu poate beneficia de drepturile sale din cauza legislației homofobe din România. Drepturile sale prezumtiv încălcate sunt, se pare, un capital simbolic și financiar apreciabil:

„În 2013 Adrian Coman, un veteran al Fundației pentru o societate deschisă a lui George Soros (un motor al ideologiei transgender care a început să normalizeze copiii trans), a fost numit director al programului internațional pt drepturile omului Arcus Foundation, pentru a promova identitatea de gen pe plan global. Anterior, Coman a fost director al International Gay and Lesbian Human Rights Commission. Și, în 2015, Arcus a lucrat îndeaproape cu NoVo Foundation și a finanțat programele sale pentru transgenderism. NoVo era finanțată de Peter Buffet, fiul lui Warren Buffet.”

Cum vine asta, măi dragi tovarăși ai justiției sociale? Marii miliardari și oligarhi ai planetei vă finanțează lupta cea dreaptă?
Sursa: First Things

▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.