După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 mai 2019

Laurențiu Petrila la Biserica Penticostală Filadelfia Oradea 🔴 Lansarea cărții "Criza valorilor europene în contextul globalizarii"

Laurențiu Petrila, liceențiat al Facultății de Studii Europene din cadrul UBB (2011) și în teologie (ITP B 2013). În 2013 finalizează studiile masterale în cadrul SNSPA cu un studiu despre relațiile dintre religie și politică. Din 2018 este doctor al UBB cu o teză despre criza valorilor europene. A publicat numeroase studii în volume și reviste de specialitate. Principalele sale domenii de interes sunt în zona evoluțiile culturale, sociale, identitare și valorice din spațiile europene și nu numai. 

Este căsătorit cu Carla și au împreună un băiat, Walter Mihnea.
Laurențiu vine miercuri alături de noi la #TineretFiladelfiaOradea 😍🥇🔝
Fă ce poți, dar nu rata această întâlnire 😁👏🖐🏻👍😍 Join & Share🤗⤵️



Cu bucurie anunțăm lansare de carte, miercuri la #TineretFiladelfiaOradea 😍🔝📚📖
"Criza valorilor europene în contextul globalizarii" de Laurențiu Petrila.

"...tezele enunțate aici, ne interoghează credința creștină, ne provoacă unele comodități si ne pun în față tot atâtea oglinzi" 
Prof. Univ. Dr. Radu Preda (Universitatea Babes Bolyai Cluj)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.