După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 ianuarie 2020

Tony Berbece 🔴 Ce am învățat până la 34 de ani


Am învățat că 34 de ani sunt mulți, foarte mulți ani. Că nu trebuie să aștepți să treacă mai mulți ca să ajungi să faci ceva semnificativ. Mark Zuckerberg are 35 de ani a inventat Facebook-ul folosit de miliarde de oameni, a ajuns miliardar, iar el nu s-a gândit nicio clipă că e prea tânăr pentru toate astea. De fapt tinerețea este cel mai propice moment pentru a reuși.

Isus la 33 de ani termina de salvat lumea, lucrarea lui a durat doar trei ani și jumătate, dar a făcut atât de mult bine încât Biblia ne spune că nu ar fi încăput în lume cărțile scrise despre tot ce a făcut (Ioan 21:25), iar El a zis că vom face lucruri mai mari. Nu mai aștepta să te faci mare, ești deja mare. Ai deja energia, agerimea de minte și toate atuurile ca să reușești!

Am învățat că cea mai prețioasă comoară este familia, dacă nu investești în ea te vei alege cu mâinile goale după toată truda. Am înțeles că dacă nu-i acorzi iubire, timp și dacă nu o protejezi de fapt locul în care trebuie să te odihnești va deveni locul în care consumi cea mai multă energie, în care îți pierzi pacea și liniștea. Ține de tine să faci din propriul cămin un colț de rai.

Am învățat că gândul la veșnicie este cel mai important. Un om care nu trăiește cu gândul la Cer este ieftin și se poartă din cale afară de ieftin. Când meditezi la Cer, când setezi Cerul ca destinație, când faci totul ca să câștigi veșnicia vei trăi curat. Pământul are nevoie de oameni plini de Cer, pentru că doar aceștia pot fi o binecuvântare.

Cu prețuire și mulțumire pentru toate urările,



▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.