După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

vineri, 6 noiembrie 2020

Vladimir Pustan 🔴 Școala închisă

 M-am gândit zilele acestea să mai fac o școală… Ideea de a sta și a nu mai învăța nimic, de a nu mai da examene mă deprimă.

Să vezi că o parte din cei pe care îi iubești sunt în sesiune sau își dau bacalaureatul în timp ce tu stai și citești ziarele…
Xenofon a fost elevul lui Socrate. Știți cum s-a dus la școală? Într-o zi l-a întrebat Socrate dacă știe unde se fac oamenii mai buni. A zis că nu. ”Atunci, urmează-mă”, i-a răspuns maestrul.
Aristotel spunea că educații se deosebesc de needucați ca viii de morți și că profesorii merită mai multă cinste decât părinții.
Părinții ne-au dat viață iar profesorii ne-au dăruit o viață frumoasă. Și e lucru diferit.
Tot de la el un sfat pentru studenți: ”Dacă vreți să progresați urmăriți-i pe cei buni și nu-i așteptați pe cei slabi”.
Geometrie trebuie să știți doar cât să puteți să vă măsurați pământul pe care o să-l cumpărați pentru a vă construi casa pe el. Asta o știu de la Socrate.
Când Nebucadnețar a cucerit Ierusalimul primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și trimită serviciile de informații prin școlile evreiești pentru a lua de acolo pe toți elevii de nota 10.
Știa că lumea se poate schimba cu oameni ce gândesc de tineri.
Și care știu că nu știu nimic. Și care sunt dispuși să învețe o viață întreagă. Și să-și pună cunoștințele în slujba lui Dumnezeu.
Iar Biserica va putea fi mai relevantă într-o lume în care bătălia se duce pe mințile oamenilor...
De aceea e sinistru domnul Johannis că vrea să inchidă școala de luni.A zis însă că activitățile comerciale pot merge mai departe.Adică sacrificăm viitorul pentru ziua de azi...

Vladimir Pustan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.