După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

vineri, 6 noiembrie 2020

Peter Costea 🔴 O lume pe invers: Gândirea bizară a domnului Iohannis privind educația sexuală

 Dl Iohannis gândește pe invers. Conform presei, dânsul afirmă, cu privire la legea care permite educația sexuală în școli doar cu acordul părinților, că „este desuetă și încalcă Strategia Națională de Apărare a Țării".

Afirmația asta este bizară, chiar dacă vine din partea unei persoane care nu are copii și, probabil, din această cauză nu are la inimă sănătatea morală a minorilor și adolescenților.
Comentam într-un post recent că „atunci când dl Iohannis vorbește, vorbește Europa. Când Europa vorbește, nu vorbește nici Scriptura, nici Dumnezeu".
Un om cu rațiune nu vorbește așa. Un om cu rațiune se întreabă ce legătură are educația sexuală cu „apărarea țării” ori securitatea României. O astfel de axiomă nu le-ar fi trecut prin minte strategilor români care cu adevărat au luptat pentru interesele românilor și ale României, ceea ce dl Iohannis nu a făcut niciodată.
Nu cred că această axiomă, formulată în termeni de cauzalitate, i-a fi trecut prin minte Generalului Averescu care a strategizat, la nivel militar, acțiunile care au dus la România Mare de după Primul Război Mondial. Nu cred că le-ar fi intrat în minte sutelor de mii de soldați români care au murit pentru România, dar și pentru libertatea altor țări, că securitatea familiilor lor și a națiunii depinde de sexualitate, educație sexuală, ori de promovarea comportamentelor imorale în spațiul public.
Dimpotrivă, axioma „nu stârniți dragostea până nu vine ea” este formula perfectă pentru sănătatea fizică, morală și emoțională a tinerilor și copiilor. O formulă care, indirect, zic eu, facilitează și securitatea României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.