După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

vineri, 13 noiembrie 2020

Tony Berbece 🔴 Să nu-ți pierzi semnul de pe frunte...

 

Biblia descrie un moment petrecut în istoria poporului evreu când un Heruvim și un sol al Domnului, trimiși de Dumnezeu, i-au însemnat pe toți cei pe care păcatul și destrăbălarea din Israel îi deranja. Toți aceștia au fost însemnați cu cerneala din călimara de la brâul acelui sol al Domnului, iar restul din popor au fost loviți cu Ciumă. Curățenia a început de la Casa Domnului, de la preoți și de la toți cei care se aflau acolo și care trăiau în păcat, acceptând curviile de tot felul, cât și alte păcate. Mare jale a fost în Israel în urma acestei Ciume. Au supraviețuit doar cei care mai aveau discernământ spiritual și care mai luptau cu păcatul (Ezechel 9).

Tocmai am citit despre un program dur al Comisiei Europene de promovare a spurcăciunilor sexuale de tot felul, cumva acestea să nu mai fie numite păcate, astfel creștinismul să devină ilegalitate. Ce se vede cu ochiul liber este o delimitare clară între cei care iubesc păcatul și cei care-l condamnă, cei dintâi vor deveni din cale afara de stricați și agresivi față de neprihăniți, iar ceilalți vor plăti cu lacrimi și libertate pentru neprihănirea lor.
Însă să nu uităm că Heruvimul acela care a ieșit în Israel și a lovit cu Ciumă doar pe cei destrăbălați, va ieși din când în când din nou în cursul istoriei. Iar cei ce au frică de Dumnezeu și își păstrează discernământul vor fi mereu însemnați ca să fie puși sub protecție divină. Să nu-ți fie frică de persecuția omului, ci de urgia mâniei lui Dumnezeu asupra păcatului, care acționează împotriva destrăbălării umane. S-ar putea să suferi aici pentru credința ta, dar nu vei fi pus la adăpost când mânia Lui Dumnezeu se va revărsa din cer și de asemenea nu vei suferi veșnic cuprins de flăcările iadului.
Cu prețuire,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.