După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 15 noiembrie 2020

Nu, copiii nu se vor întoarce în familie. 😢😰😡 Infractorii din primăria Tampere își continuă nestingheriți atrocitățile prost mascate, iar procesul așteptat cu sufletul la gură timp de aproape două mii de zile de către doi copii și o întreagă nație, a fost doar o altă piesă de teatru mizerabil jucată pe aceeași scenă finlandeză putredă, urât mirositoare...

 

Mihai:

"Eu am vorbit din inimă...Am spus cum mă simt, ce mă frământă, ce nu înțeleg și ce îmi doresc. Am fost întrebat cum s-ar schimba viața mea dacă judecătorul ar decide că pot pleca acasă. Am spus cât de multă nevoie am de mama, ce importantă este familia mea, că aș fi fericit să fiu cu ai mei, că fiecare zi ar fi cu totul altfel, că aș putea să-i revăd pe bunicii noștri, că aș dormi liniștit noaptea și aș reuși în sfârșit să mă concentrez pe ceea ce am de făcut pentru viitor. Despre tatăl meu nu am avut multe de povestit decât că nu l-am simțit niciodată apropiat de noi. El nici nu a venit la proces. Avocatul celor care ne țin închiși nu a vorbit. Nici nu ar fi avut ce...Sora mea a plâns foarte mult. Și ea a vorbit din inimă..."

Nu, copiii nu se vor întoarce în familie. Cuvintele lor, ale martorilor, rapoartele specialiștilor independenți, ale poliției, toate probele înaintate de avocatul Mariei și lui Mihai, au cântărit mai puțin decât unicul argument prezentat de asistentul social Terhi Tuominen: "nu este în interesul copiilor".

Acesta este codul de tip mafiot care încheie orice proces și anulează orice demonstrație, oricât de solidă. Infractorii din primăria Tampere își continuă nestingheriți atrocitățile prost mascate, iar procesul așteptat cu sufletul la gură timp de aproape două mii de zile de către doi copii și o întreagă nație, a fost doar o altă piesă de teatru mizerabil jucată pe aceeași scenă finlandeză putredă, urât mirositoare.
Mai mult, săptămâna viitoare Maria va fi supusă unei intervenții chirurgicale fără acordul mamei - tutorele ei legal.

www.facebook.com/FinlandFreeMariaandMihaiSmicalaJalaskoski

„Tăcerea autorităților române, neintervenția lor în cazul clar de încălcare a drepturilor acestei familii, echivalează cu acțiunea de sprijin a abuzului statului finlandez în cazul copiilor Smicală.  Nu este numai o non acțiune.” 
Mihai Gheorghiu - Platforma Împreună

Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.