După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 18 iulie 2020

Donald Trump a avut dreptate: Mass-media fake este inamicul americanilor

Când întâlnești o entitate care te minte în mod repetat, calomniază, batjocorește și care ascunde lucruri de tine, singura concluzie este că ai de-a face cu nimic altceva decât un inamic
Fumul de la artificiile de pe Muntele Rusmore încă persista când jurnaliștii își începeau rutina zilnică de manipulare a știrilor, de parcă viața lor ar depinde de titluri care reflectă exact opusul adevăratelor evenimente. Discursul pro-America al președintelui Donald Trump, inspirat de unitate și patriotism, a fost condamnat de mass-media mainstream drept diabolic. O analiză The Federalist.
La doar câteva momente după spectacolul de artificii de pe 4 iulie, New York Times a emis un breaking news numind afirmațiile președintelui „întunecate și dezbinătoare” și condamnând discursul său prilejuit de Ziua Independenței ca fiind insuficient concentrat asupra virusului Wuhan.
ABC News a susținut că „Trump promovează dezbinarea rasială” și că a sfidat regulile pandemice, în timp ce Washington Post a optat pentru descriptori „întunecați”, acuzându-l de „exploatarea diviziunilor sociale”.
O verificare sinceră a discursului președintelui Trump aruncă ficțiunile mass-mediei pe orbită.
Aceeași presă din ultimii câțiva ani care a atacat în mod regulat președintele pentru ceea ce el îi numește fake news. În februarie 2017, jurnaliștii și-au pierdut mințile când Trump a făcut un pas mai departe, caracterizând pentru prima dată trusturile media de știri false ca fiind „inamicul poporului”.
Corespondentul CNN la Casa Albă, Jim Acosta, care a avut frecvente dispute cu președintele, în timp ce acționa grandoman în sala de presă, a valorificat fraza în timp ce juca rolul martirului, publicând o carte intitulată „Inamicul poporului”. În mod ironic, Acosta a folosit aceleași cuvinte pentru a caracteriza retorica lui Trump față de presă, la fel cum presa a folosit-o pentru a-l defăima pe Trump: întunecat și periculos.
Pe scurt, Trump susține un discurs unificator, iar mass-media minte, numindu-l întunecat și divizator. Trump expune mass-media pentru minciunile sale, iar presa îi numește retorica întunecată și divizantă. Ciclul se repetă iar și iar.
În timp ce recenta denigrare a Zilei Independenței de către mass-media a fost flagrant de partizană și anti-americană, merită să notăm că acesta nu a fost un exemplu izolat al denaturărilor presei. Reprezentanții de rea credință ai mass-media au demonstrat de fiecare dată că sunt, într-adevăr, inamicul poporului.
Este vorba despre aceeași mass-media care a petrecut ultimele șase săptămâni provocând și stârnind conflictele legate de moartea lui George Floyd și care au mințit despre haosul rezultat. În timp ce anarhiștii și jefuitorii profanau marile orașe din Statele Unite, mulți jurnaliști au minimalizat violența și au încercat să convingă americanii că cei mai mulți dintre huligani erau simpli protestatari pașnici.
„Vreau să fiu clar în ceea ce caracterizează acest protest. Acesta este în mare parte un protest. Nu este, general vorbind, un protest violent”, a spus un reporter MSNBC în timp ce în spatele lui ardeau niște clădiri.
Abuzarea realității de către mass-media a fost nesfârșită. Inițial, multe trusturi nu au vrut să relateze despre zona autonomă din Seattle, au comparat anarhia și violența cu protestele pro-democrație din Hong Kong și s-au prefăcut că jafurile au fost la de pașnice ca protestele împotriva izolării orașelor în pandemia de coronavirus.
În tot acest timp, mulți jurnaliști mainstream au ignorat pandemia în curs, pe care, de fapt, o foloseau pentru a-i rușina pe americani pentru a intra în izolare. După ce sute de mii de protestatari și huligani au colindat străzile, mass-media a continuat să învinovățească bisericile pentru creșterea numărului de infectări cu coronavirus, în timp ce creditau protestele Black Lives Matter că ar contribui la „încetinirea răspândirii” virusului.
Desigur, nu putem uita furtuna mediatică cu privire la deplasarea lui Trump de la Casa Albă la St. John’s Episcopal Church, când fiecare trust de presă a relatat în mod fals că Poliția Parcurilor a atacat protestatarii pașnici cu gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc pentru ca președintele să poată face o sesiune foto. S-a dovedit că nimic din toate acestea nu era adevărat.
Ulterior, CBS a editat înșelător un interviu cu Procurorul General William Barr, eliminând detalii importante despre natura violentă a protestelor din fața Casei Albe.
Nenumărate personalități și trusturi media au eliminat contextul cât de poate de clar pentru a putea pretinde că observațiile lui Trump despre Floyd și egalitate aveau scopul de a scoate în evidență îmbunătățirea datelor privind șomajul. Și aceasta este doar o parte din tumultul de manipulare al presei privind protestele și revoltele.

Înainte de asta, mass-media a mințit în mod compulsiv despre COVID-19 pe orice front, folosind un studiu fals despre hidroclorhidrină pentru a-l ataca pe președinte, rușinând proprietarii de afaceri mici care protestau împotriva restricțiilor, acuzându-i pe Republicani pentru eșecurile Democraților, disprețuindu-i pe creștinii care voiau să acorde prioritate sănătății lor spirituale, distorsionând declarațiile membrilor administrației Trump și mai ales, acoperind constant acțiunile Chinei comuniste și ale Organizației Mondiale a Sănătății.
În loc să caute răspunsuri la problemele care afectau poporul american, reporterii au folosit conferințele de presă pentru a face povestea despre ei înșiși, prefăcându-se victime și punând întrebări stupide precum „Este mâncarea chinezească rasistă?”
L-au ridiculizat pe Trump pentru că s-a afișat cu Mike Lindell, proprietarul MyPillow, care s-a angajat să-și folosească facilitățile pentru fabricarea de măști, în timp ce scuipau titluri pro-China, care la fel de bine ar fi putut fi scrise de dictatorul comunist Xi Jinping.
Din nou, discutăm despre aceeași mass-media care a petrecut ani buni pedalând cu farsa coluziunii cu Rusia, farsă bazată pe acțiunile opoziției finanțate de Hillary Clinton și Comitetul Național Democrat. Aceeași mass-media care a folosit interferențele pentru parlamentarii Democrați în farsa lor ridicolă de demitere a președintelui Trump.
Aceeași mass-media care l-a calomniat pe Brett Kavanaugh pentru presupuse acuzații de hărțuire sexuală, dar care refuză să relateze pe larg despre acuzații aparent mai credibile aduse salvatorului lor din 2020, Joe Biden. Aceeași mass-media care a mințit despre fostul consilier de securitate națională Michael Flynn, publicând clipuri video înșelător editate și apoi blamând eroarea jurnalistică.
Aceeași mass-media care a perpetuat falsa idee de rasism a lui Jussie Smollett și defăimarea unui licean catolic. Aceeași mass-medie care i-a batjocorit pe votanții lui Trump și pe Republicanii „stupizi”, care susține desființarea poliției și care publică o istorie revizionistă precum Proiectul 1619.
Aceeași mass-media care a exploatat moartea minorităților care se potrivesc narativului ei „America este rasistă”, în timp ce ignoră uciderea polițiștilor de culoare. Aceeași mass-media care a încercat să reducă la tăcere alte trusturi de presă care critică acțiunile mass-mediei mainstream.
Într-un interviu din mai 2020 cu WGBH News, corespondentul ABC News și președintele White House Correspondents’ Association, Jonathan Karl, a descris tensiunea dintre Trump și presă folosind dialectul preferat al mass-mediei precum „o cotitură întunecată”.
„Cred că Trump a transmis un mesaj că poți spune lucruri care sunt complet neadevărate și că poți defăima pe oricine te critică și, în principiu, să spui că totul este fals, și apoi să scapi”.
Cu toate acestea, cuvintele lui Karl ar putea fi la fel de ușor spuse despre mass-media corporate, având în vedere că publică minciuni angro și denigrează pe oricine îi critică pentru asta.
Poporul american merită să știe adevărul. Este suficient de inteligent pentru a discerne lucrurile și acțiunile pe care trebuie să le întreprindă pe baza informațiilor nealterate, filtrate prin propriile valori. Poporul american nu are nevoie de știri cernute prin sita imorală a Washington Post sau New York Times.
Această viață constă în inamici și aliați și constant discernem între ei. Iar când întâlnești o entitate care te minte în mod repetat, calomniază, batjocorește și ascunde lucruri de tine, singura concluzie este că ai de-a face cu nimic altceva decât un inamic.
Trump a numit mass-media de știri false inamicul oamenilor și mass-media mainstream a dovedit că are dreptate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.