După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 16 noiembrie 2020

Marea Resetare și Bătălia pentru Adevăr – Când CNN ne face morală

 Ca orice revoluție, Marea Resetare se bazează pe o dogmă considerată infailibilă și este gata să zdrobească pe oricine o neagă. Bătălia pentru controlul Adevărului și al Informației a început.

Christiane Amanpour, megera de la CNN, a ridicat pentru o clipă cortina, arătându-ne cum va arăta viitorul fără Trump.

În emisiunea sa de joi, 12 noiembrie, ea a evocat Kristallnacht, pogromul împotriva evreilor din 1938.

„În această săptămână, acum 82 de ani, a avut loc Kristallnacht; a fost lovitura de avertisment a naziștilor adresată omenirii, care a dus la genocid împotriva unei întregi identități”, a enunțat Amanpour.

Pe fondul unor imagini de arhivă cu evrei morți și cu naziști arzând cărți, vocea sumbră a CNN a comparat forțele care au declanșat aceste orori istorice cu… administrația Trump.

„Și, prin acel turn de cărți arse, s-a declanșat un atac împotriva realității, informației, istoriei și adevărului”, a spus ea. „După patru ani de asalt modern al lui Donald Trump împotriva acelorași valori, cuplul Biden/Harris promite o reîntoarcere la aceste norme, inclusiv la adevăr.”

Auzind aceste vorbe, ar trebui să ne cutremurăm cu toții. Nu de râs, ci de groază.

CNN vorbește de restabilirea realității, informației, istoriei și adevărului? Dar CNN este una dintre navele amiral („Crucișătorul”?) ale presei mondiale, presă a cărei principală misiune de luptă în ultimii ani a fost tocmai nimicirea realității, controlarea informației, scufundarea istoriei și pervertirea adevărului!

CNN vorbește despre ororile nazismului? Dar CNN și restul presei „mari” au salutat cu entuziasm, au sprijinit și încurajat în vară violențele, jafurile, incendierile și omorurile celor care își spun „antifasciști” și „antirasiști”.

CNN vorbește despre atacul la adresa istoriei? Dar CNN a fost în prima linie a celor care au căutat temeiuri și argumente „istorice” în favoarea dărâmării statuilor și a rescrierii istoriei, „pervertite” de istoricii albi, „suprematiști” și „colonizatori”.

CNN vorbește de cărți arse? Dar CNN, alături de toată presa zisă „mainstream”, l-a ironizat pe Trump pentru că, în iunie, a scos dintre dărâmăturile bisericii St. John din Washington, incendiate de vandalii Black Lives Matter și Antifa, o Biblie salvată din foc.

Când Diavolul îți vorbește despre Credință și Adevăr ar trebui să îți astupi urechile și să te priponești bine de catarg. Pentru că vine Marele Val.

Ce a făcut Amanpour joi seara a fost să ne expună „ordinea de zi” a congresului Revoluției Mondiale, după măturarea de la putere a lui Trump. Iar cel mai important punct pe ordinea de zi este „Bătălia pentru controlul Adevărului”.

Ca orice revoluție, Marea Resetare se bazează pe o dogmă considerată infailibilă și este gata să zdrobească pe oricine o neagă. „Cine nu este cu noi, este împotriva noastră.”

Pentru ca dogma să fie impusă, trebuie controlate toate mijloacele de comunicare și eliminarea oricăror elemente care contrazic Dogma. Acest lucru se realizează deja astăzi.

Exemplul cel mai recent îl reprezintă dezvăluirile din laptopul lui Hunter Biden, care în vremuri l-ar fi scos pe Joe Biden din cursa electorală și l-ar fi aruncat în închisoare.

Acționând nu ca presă, ci ca mașinărie de propagandă, media clasică (televiziuni, radio, ziare) a ales fie să minimalizeze acest subiect exploziv, fie pur și simplu să-l omită de-a dreptul, de parcă nu ar fi existat.

Presa „mainstream” – cu onor CNN în frunte – a ajuns să se comporte asemenea marilor corporații transnaționale: bazându-se pe gabaritul uriaș și pe poziția de monopol, își permite să calce în picioare principiile elementare ale capitalismului.

Neavând practic concurență, și una și celelalte nu se mai preocupă să-și satisfacă clienții, ci să îi manipuleze. Să îi domine. Să îi stăpânească.

Vechiul slogan comercial „Clientul nostru, stăpânul nostru” a devenit caduc. Acum, clientul este robul stăpânului care îi vinde marfa. În cazul presei, „marfa” este informația.

În paralel, marile companii Tech au făcut totul pentru ca subiectul „Laptopul lui Hunter” să dispară de pe rețelele sociale, către care s-ar fi putut orienta nemulțumiții de presă clasică.

Twitter a blocat toate discuțiile pe tema dezvăluirilor, mergând până la suspendări și închideri de conturi. Inclusiv ale ziarului rebel New York Post, autorul anchetelor. Inclusiv ale președintelui Statelor Unite.

Ceva mai subtil, Facebook a etalat și el o întreagă gamă de tehnici de cenzură, care l-ar face pe Goebbels să bălească de invidie.

Însă acțiunile cele mai rafinate au aparținut Google: motoarele sale de căutare au ascuns dezvăluirile esențiale sub mormane de articolașe din presa „mainstream”, care ridiculizau și minimalizau subiectul.

Astfel, în jurul subiectului s-a creat o perdea de fum groasă și puturoasă, care i-a împiedicat pe americani să ajungă la sursa informațiilor. La Adevăr.

Potrivit unui sondaj realizat de Media Research Center, o treime dintre cei care au votat cu Joe Biden nu auziseră de tranzacțiile financiare cu regimul comunist chinez realizate de acesta prin intermediul lui Hunter.

Blocarea informațiilor care incomodează nu este însă suficientă. În paralel, trebuie impusă Dogma ca Adevăr absolut. Cine neagă Dogma, trebuie pedepsit. Marginalizat. Exclus din societate.

China este de mai mulți ani scena unui experiment monstruos, numit Creditul Social. Fiecare cetățean este supravegheat 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, prin mijloace tehnologice, de la recunoașterea facială până la urmărirea online.

Fiecărui chinez i se acordă note pentru comportamentul său. Ca la școală. La sfârșitul perioadei de bilanț, notele decid standardul de trai al omului. O „medie” mai bună îi dă acces la o serie de privilegii precum: dreptul de a călători cu trenul sau avionul, de a-și da copiii la o școală mai bună sau de a obține un credit ieftin. O „medie” proastă îi taie eșalonat din drepturi, până când ajunge un paria.

Orice abatere este sancționată: de la traversarea prin locuri nepermise până la nerespectarea restricțiilor de pandemie. Firește, însă, cea mai gravă abatere este nesupunerea politică față de regimul comunist.

Cine nu se supune, dispare. Mărturie stau cazurile medicilor din Wuhan, care nu au respectat consemnul autorităților și au vorbit public despre existența coronavirusului. Culmea ironiei totalitare (vezi cazul dr. Li Wenliang), ajunși oale și ulcele, ei sunt comemorați ca eroi ai neamului. Pentru că nu mai deranjează pe nimeni.

Asemenea monstruozități își fac loc tot agresiv și în Occident.

Se strecoară ca niște ploșnițe prin toate crăpăturile și îți intră în casă. În viața intimă. În creier. Nicăieri nu mai îți aparții.

Norvegia a anunțat că va modifica Codul Penal pentru a incrimina „remarcile în privat”. Iată ce scrie Reuters:

„Persoanele găsite vinovate de discurs ofensator sunt pasibile de amendă sau de un an închisoare, pentru remarci făcute în privat, și de un maximum de trei ani de închisoare dacă sunt făcute în public, potrivit noului Cod Penal.”

„Discursul ofensator” este o expresie folosită de Stânga pentru a cataloga criticile la adresa unor teme dragi progresismului: propaganda LGBT, imigrația în masă, multiculturalismul, globalizarea. Teme care sunt pilonii ideologici ai Marii Resetări

Sub presiunea diverselor terori care apar pe bandă rulantă în ultimii ani – teroarea teroristă, teroarea COVID, teroarea străzii (BLM, Antifa), teroarea corectitudinii politice…, libertatea se pipernicește văzând cu ochii.

În era comunicațiilor, cenzura a devenit normă.

În era drepturilor omului, omul are un singur drept garantat: să se supună.

În era Marii Resetări, există un singur Adevăr. Cel oficial, dictat de organul abilitat: Ministerul Adevărului.

Adrian Pătruşcă

www.evz.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.