După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 5 octombrie 2020

Toate școlile din Anglia sunt nevoite să predea un curriculum care include conţinut LGBT, chiar și copiilor mici

Începând din această lună, toate școlile din Anglia trebuie să predea un curriculum care include conţinut LGBTQ.
Liceele vor educa elevii cu privire la orientarea sexuală, identitatea de gen și relațiile sănătoase, în timp ce școlile primare îi vor învăța pe copii despre diferite familii - inclusiv membri LGBTQ.
Noile orientări indică faptul că un curriculum actualizat le va permite elevilor să realizeze „prosperitatea mentală” și „să știe cum să fie siguri și sănătoși”.
„Acesta este motivul pentru care am făcut Educația pentru relații obligatorie în toate școlile primare din Anglia și Educația pentru relații și sex obligatorie în toate școlile secundare, precum și educația pentru sănătate obligatorie în toate școlile finanțate de stat”, prezintă regulamentul.
Sidonie Bertrand-Shelton împreună cu Stonewall, cea mai importantă organizație pro-LGBTQ din Marea Britanie, au sărbătorit în mod previzibil decizia spunând: „Educația incluzivă LGBT este despre predarea faptului că unii copii au două mame sau doi tați. Învățând despre diferite tipuri de familii de la o vârstă fragedă va crea medii în care le va fi ușoară acomodarea, astfel încât fiecare să simtă că aparține "
Dar noile măsuri nu au fost bine primite de toți părinții.
În noiembrie anul trecut, părinții din Birmingham au protestat împotriva învățării copiilor lor despre egalitatea LGBTQ, susținând că lecțiile despre relațiile persoanelor de același sex sunt împotriva credințelor lor religioase.
Părinții dețineau semne care spuneau „Copilul meu, alegerea mea”, „Să fie copiii copii” și „Spuneți nu sexualizării copiilor”.
Și Parkfield Community School din Birmingham și-a suspendat anul trecut programul de predare LGBTQ pentru a se consulta cu părinții după ce au avut loc demonstrații.
În ciuda rezistenței de la Birmingham, membrii parlamentului englez au votat 538 la 21 în favoarea noului curriculum care intră în vigoare începând cu septembrie 2020.
Părinții au dreptul să solicite retragerea copilului lor de la unele sau de la toate lecțiile predate ca parte a educației sexuale, dar studenților nu li se permite să refuze secțiunea Relații și educație pentru sănătate.
Instrucțiunile încurajează profesorii să instruiască elevii într-un mod delicat și ordonat.
Noua politică spune: „Ne așteptăm ca toți elevii să fi fost învățați despre LGBT la un moment dat, în cadrul acestui domeniu al curriculumului.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.