După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 iunie 2017

Pastorul Andy Olariu răspunde acuzațiilor denigratoare din Evenimentul Zilei


Vezi şi articolul:



Multă pace. Sunt Adrian (Andy) Olariu, Pastorul Bisericii Ekklesia Christian Center din Phoenix Az.
Am văzut articolele scrise pe internet si nu numai. Cu privire la mine si impotriva mea. Nu mă surprinde deoarece am fost amenințat telefonic si prin sms-uri de un "frate" cu probleme morale grave, ca voi fi denigrat in toată mass-media românească. Lucru care s-a si întâmplat după cum se vede.
Apreciez sinceritatea dumneavoastră care se vede prin faptul că doriți să aflați si parerea celui în cauză.
Cat despre cazul meu de emigrare, nu sunt in nici un conflict cu autoritățile americane de emigrare. Biserica Ekklesia a facut o aplicatie în dreptul meu pentru a beneficia de visa R1 (de lucru in domeniul religios) dosarul este în curs de desfășurare, iar în această perioadă de așteptare mi sa sugerat că ar fi mai bine sa astept răspunsul in Canada (eu soția si copiii fiind cetățeni Canadieni).
În urma cu trei saptamani am vizitat comunitatea de creștini din biserica Ekklesia din Phonix, fapt care dovedește că nu sunt în conflict cu oficiul de emigrație al USA.
A fost o perioadă de timp când am locuit în USA și în acea perioadă mi-am dus cu mine lucrurile personale, ceea ce nu este ilegal . Ca cetățean Canadian pot deține in mod legal chiar si proprietăți in USA. Am fost acuzat de diferite fraude si abuzuri. Dacă ar fi adevarat as fi avut interdictie pentru USA ceea ce nu s-a întâmplat.


Acum ramane la latitudinea dumneavoastră dacă doriti să publicați parerile unor oameni nocivi care doresc să ruineze imaginea unei persoane si a unei familii sau o poziție oficială a persoanei in cauza.
Va mulțumesc pentru disponibilitatea de a ma asculta si va doresc in continuare un weekend binecuvântat.


Andy Olariu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.