După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 7 octombrie 2020

Peter Costea 🔴 Se poate: Netflix pus sub acuzare în Texas!

O știre parcă ireală: pe 23 septembrie un juriu texan a pus Netflix sub acuzare pentru promovarea lascivității și a indecenței privind minorii.


Punerea sub acuzare a fost cauzată de lansarea de către Netflix a filmului Cuties la începutul lunii trecute.
Despre Cuties am postat la sfârșitul lui august, un comentariu intitulat "Păcatele lui Netflix"
În timp ce "progresiștii" sărbătoreau sexualizarea minorelor prin intermediul filmului Cuties, conservatorii au făcut altceva: au dat Netflix în judecată penal.
Conform unui document oficial înregistrat într-un tribunal de district din Texas, pe 23 septembrie un grup de jurați ("grand jury") a pus Netflix sub acuzare. Acuzația oficială este "Netflix knowingly promoting visual material which depicts the lowed exhibition of the genitals or pubic area of a clothed or partially clothed child who was younger than 18 years of age at the time the visual material was created, which appeals to the prurient interests in sex and has no serious literary, artistic, political, or scientific value"
În românește, acuzația ar putea fi tradusă, în general: "promovarea cu cunoștință de material vizual care portretizează expunerea indecentă a organelor genitale ori a părții pubice a unui copil acoperit ori doar în parte acoperit care a avut vârsta de mai puțin de 18 ani când materialul vizual a fost creat, și care sunt desemnate să stârnească sentimente lascive pentru relații sexuale și fără să aibă nicio valoare serioasă de ordin literar, artistic, politic ori științific".
Păcatele lui Netlix. Titlul comentariului meu din august pare să fi fost inspirat și bine intuit. Asta este o dovadă a unei gândiri conservatoare. Netflix a păcătuit. Urmează să vedem dacă și când Netflix va fi găsit vinovat de păcatele lui, care va fi sentința, și cine exact de la Netflix va ajunge după gratii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.