După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 7 octombrie 2020

Camelia Smicală 🔴 Tortura noastră continuă...

 

Poliția (da, aceeași poliție care a refuzat să cerceteze tentativele de omor asupra noastră, care a refuzat să investigheze abuzurile asupra noastră) continuă "ancheta" împotriva celui mai periculos criminal din Finlanda: eu.

În anul 2015 ,când cei trei executori judecătorești au venit la noi acasă fără mandat și ne-au agresat, poliția și protecția copilului au numit un avocat de-al lor , pe nume Jouni Hyvärinen , să vorbească în numele copiilor.
În 2015, deși copiii erau plini de sânge,de vânătăi și de escortații( dovedite la medic),în urma agresiunii celor trei executori judecătorești, Jouni Hyvärinen a tăcut mâlc, nu care cumva să pățească ceva cei trei hăndrălăi care s-au bătut cu o mamă și trei copii (că atâta putea mușchii lor, sic!).
Mai jos, filmul agresiunii:
Acum, când toată suflarea oficialilor din Tampere, se străduiește să îmi mai fabrice un dosar(doar, doar mi-or închide gura) ,același Jouni Hyvärinen a fost numit să vorbească în numele copiilor, nu care cumva aceștia să ajungă să depună mărturie în tribunal.
Acest avocat vorbește de fapt în numele socialului, fără să țină cont de spusele copiilor .
Pe scurt, același avocat ,care a considerat în 2015 că agresiunea a trei bărbați (de peste 100 de kilograme fiecare) asupra unor copii de 8 și 9 ani nu le-a provocat traume copiilor, consideră acum (și cere condamnarea mea) că acel videoclip al agresiunii le-ar fi provocat traume copiilor.
În plus, se încalcă din nou conceptul de nevinovăție și se cere condamnarea mea pe motiv că aș fi răpit copiii.
Nu este precizat cum aș fi răpit doi copii de 13 și 14 ani( i-am drogat ,băgat în sac și cărat cu macaraua, sau cum?) în timp ce mă aflam la 82 de kilometri distanță de ei.
Concluzie: acel videoclip provoacă în continuare insomnii rețelei infracționale scăpate de sub orice control al statului .

Camelia Smicală

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.