După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 august 2020

Peter Costea 🔴 Denigrarea mișcării conservatoare din România (III)

 


 Vezi şi:

Imperialismul și colonialismul ideologic nu sunt o valoare. Ele denotă fraudă intelectuală. Mișcarea pro-familie din România a fost și probabil va continua să fie o țintă a fraudei intelectuale, atât în România, cât și în afara ei. Asta e una dintre îngrijorările mele majore privind pamfletul socialiștilor germani, Conservatorismul insurgent din România. [Link: http://library.fes.de/pdf-files/bueros/bukarest/16291-20200626.pdf]

Pamfletul va face înconjurul Pământului și calomniile și informațiile eronate pe care le conține vor fi repetate, preluate și împrăștiate prin toată lumea.

Războiul ideologic și psihologic împotriva dreptei conservatoare e real. E lamentabil că socialiștii germani au ales să extindă acest război și în România finanțând un pamflet care ne prezintă într-o lumină falsă.

Pamfletul afirmă o metodologie de analiză care, însă, lipsește în totalitate. A copia ce spun alții despre noi, în România și în afară, fără a investiga în mod direct, nu constituie o metodologie.

Dimpotrivă, materialele pe care pamfletul se bazează provin din partea unor instituții străine care promovează agresiv denigrarea conservatorilor americani, dar și a celor din România. Aici am în vedere în primul rând Southern Poverty Law Center (SPLC) cu sediul în Birmingham, Alabama.

Numele acestei organizații denotă o preocupare pentru sărăcie, dar în esența ei, ea nu are nimic, nici în clin, nici în mânecă cu sărăcia ori eliminarea ei. SPLC a început ca și o organizație decentă, desemnată să promoveze egalitatea și nediscriminarea persoanelor de culoare în Statele Unite, prin acțiuni în instanță.

În timp, obiectivele organizației s-au evaporat și SPLC a trebuit să se reprofileze. Reprofilarea, la fel ca și în cazul Amnesty International, a fost ușor de făcut: SPLC a devenit vârf de lance pentru extinderea și instituționalizarea revoluției sexuale în SUA. Dar nu numai. SPLC a devenit un think thank extrem de bogat, dispunând de jumătate de miliard de dolari. Cu o astfel de sumă uriașă, poți angaja sute de mercenari ideologici care să denigreze adversarii, să publici, să faci conferințe, să îndoctrinezi milioane de tineri, să deformezi gândirea normală a milioane de persoane.

SPLC și-a extins activitățile și în străinătate, inclusiv în România. Cu ani în urmă, o conferință privind diversitatea sexuală urma să aibă loc la un liceu din România cu participarea SPLC. Nu am stat pe gânduri, ci imediat, prin intermediul AFR, am atenționat autoritățile liceale privind pericolul acestei organizații toxice, cerând ca SPLC să nu participe la acel eveniment. Într-o notă similară adresă directorului executiv SPLC din Birmingham, Alabama, am solicitat același lucru. Din câte îmi amintesc, SPLC nu a participat la program.

În toamna lui 2018, SPLC s-a poziționat în mod strategic să denigreze referendumul pentru căsătorie. A emis un dosar vast privind organizațiile și personalitățile care au promovat referendumul. Dosarul SPLC a făcut înconjurul lumii. Los Angeles Times mi-a luat un interviu privind referendumul, prilej cu care am întrebat jurnalista de unde a aflat de referendum și cum a dat de mine. Mi-a spus că s-a informat din dosarul tendențios alcătuit de SPLC.

Din fericire, jurnalista mi-a confirmat că în opinia ei mișcarea pentru referendum era una decenta, punând la îndoială informațiile obținute din dosarul SPLC. Dar, din nefericire, alte agenții de presă și jurnaliști au preluat materiale din dosarul SPLC și le-au repetat fără discernământ. Chiar și dl Biden, loialist al revoluției sexuale, a făcut afirmații nepotrivite privind referendumul.

SPLC, însă, este o organizație a urii / a hate think thank. Cu ani în urmă, o persoană înarmată a intrat în sediul organizației pro familiei din SUA, Family Research Council, din Washington DC, și a deschis focul. A rănit grav gardianul, dar nu a reușit să ajungă la angajați. Această persoană afirma că a fost influențată în acțiunea sa violentă de materialele publicate de SPLC despre mișcarea pro-familie din America.

Aceste detalii sordide privind SPLC nu sunt cunoscute în România, dar o metodologie de studiu impecabilă impunea ca aceste detalii să fie cunoscute și să nu fie luate în considerare într-o discuție despre dreapta conservatoare din România.

Autoarea ne informează de fapt că unele dintre informațiile conținute în pamfletul socialiștilor germani parvin din materialele propagandistice ale SPLC. Pe penultima pagină a pamfletului, autoarea scrie, negru pe alb, că "În septembrie 2018, Southern Poverty Law Center, un think thank american specializat în apărarea drepturilor omului, publica rezultatele unei investigații referitoare la rețelele ultraconservatoare globale care sprijină inițiative cetățenești precum cea românească".

E clar că pentru socialiștii germani, și a intelectualilor de stânga din România, exercitarea drepturilor constituționale pentru scopuri cu care ei nu agreează este un minus, și dovada că cetățenii sunt "ultraconservatori", "illiberali", anti-democrație.

 www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.