După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 9 august 2020

Bebe Ciaușu 🔴 FAKE NEWS: „Banii sunt rădăcina tuturor relelor”


Aţi auzit vreodată spunându-se că banii sunt rădăcina tuturor relelor? Oamenii se uită în jurul lor şi văd că de la bani pornesc o mulţime de certuri în familie, de disensiuni la locul de muncă între angajaţi şi patroni, între partidele politice (care ar dori să administreze ele bugetele), între naţiuni (care ar dori să-şi asigure hegemonia economică) etc. Şi, oarecum îndreptăţiţi, observând cât de multe rele pornesc de la interesele financiare, spun că banul este rădăcina tuturor relelor.

În ciuda faptului că mulţi sunt convinşi că această zicere legată de bani se găseşte în Biblie, acesta este o dezinformare, un fake news. Biblia nu spune niciunde că banul este ochiul celui rău sau că este rădăcina tuturor relelor. Mai degrabă este o citare incorectă a Scripturii. De fapt, în 1 Timotei 6:9-11, Pavel scrie: „Cei ce vor să se îmbogăţească, dimpotrivă, cad în ispită şi în laţ şi în multe pofte nesăbuite şi vătămătoare, care cufundă pe oameni în prăpăd şi pierzare. Căci iubirea de bani este rădăcina tuturor relelor; şi unii care au umblat după ea, au rătăcit de la credinţă şi s-au străpuns singuri cu o mulţime de chinuri. Iar tu, om al lui Dumnezeu, fugi de aceste lucruri, şi caută neprihănirea, evlavia, credinţa, dragostea, răbdarea, blândeţea.”

Bebe Ciaușu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.