După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 4 iulie 2020

Vladimir Putin, ironii la adresa Ambasadei Statelor Unite din Moscova. Motivul, un steag LGBT afișat de misiunea diplomatică

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ironizat vineri Ambasada SUA de la Moscova, care a afișat un steag curcubeu pe fațada clădirii la sfârșitul lunii iunie, afirmând că asta „spune ceva” despre oamenii care lucrează acolo, potrivit AFP, citat de Hotnews.

Răspunzând în timpul unei videoconferințe unui membru care i-a atras atenția că ambasada SUA ”a atârnat” acest simbol al mișcării LGBT (lesbiene, homosexuali, bi și trans), Vladimir Putin a întrebat „cine lucrează în această clădire? Lasă-i să sărbătorească. Asta spune ceva despre oamenii care lucrează acolo", a spus el, potrivit comentariilor difuzate la televiziune.

Președintele rus a semnat vineri modificările constituționale aprobate de ruși în timpul votului național, inclusiv instituția căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie, interzicând efectiv căsătoria între persoane de același sex.

Totuși, Vladimir Putin a dat asigurări vineri că țara sa nu discriminează pe nimeni în funcție de orientarea sa sexuală și a dat asigurări că legea din 2013 care interzice „propaganda” homosexuală cu minori era pur și simplu destinată să împiedice ca astfel de relații să fie „impuse” copiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.